Mik a véleményetek a képekről? (tovább mögött)
Kíváncsi vagyok két dologra:
1) Az egyes képek alapján milyen benyomás alakul ki bennetek? (akár pontozással is, ha valakinek úgy egyszerűbb)
2) Melyiket tennétek fel Ti a helyemben társkeresőre
Nyilván a belső ez alapján nem látszik én tudom, de egy benyomás anélkül is mindig alakul ki. A társkeresős rész meg, azért kérdés, hogy pl. egy hasonló félmeztelen kép vállalható-e, mert mégis egy olyan dologgal foglalkozik, ami számomra kiemelten fontos (a mozgás).
Linkek:
Előre is köszönöm a válaszokat és mosolygós estét mindenkinek!
Ui: Régen volt valami honlap, ahova feltölthetted a képed és ismeretlenek értékelhették (1-10-ig, anonim módon) - az teljesen megszűnt?
Mielőtt elmegy nagyon a dolog minek társkereső irányba - felteszem a kérdést a másik oldalról. Miért ne?
Igen valóban volt, aki kamunak gondolt. Olyan is volt, hogy valaki nem annak adta ki magát, mint élőben bizonyult. De itt is lehet és kell szűrni embereket és ez is csak egy pont ugyanolyan csatorna ismerkedni, mint bármelyik másik. Miért pont ezt zárjam ki az életemből?
Ez - félreértések elkerülése végett - nem azt jelenti, hogy élőben nem ismerkedem. Szoktam és szeretek is, de ki tudja, lehet pont itt találom meg azt a társat, akit nem érzek kompromisszumnak és abszolút egyenrangú másik felemként tudok gondolni rá. Azt gondolom ez legalább egy esélyt megér, de természetesen nem ezt használom utolsó vagy egyedüli szalmaszálnak :)
Őszinte leszek, ne haragudj meg rám, kérlek. Túl jóképű vagy, annyira, hogy számomra már hihetetlen. Nem érezném magam biztonságban melletted, aggódnék a kapcsolattól, hiszen bárkit megkaphatsz. Túl nagy az esélye, hogy megcsalnál.
19/L
6-os: Most töltöttem be a 26-ot.
12-es: Utcán is hittek már scammernek. Én úgy látom, hogy minden 'terepnek' megvan a maga nehézsége, vagy keresztje ha úgy tetszik - kategorikusan kizárni egyet sem szeretnék. Mi van, ha valaki aki nagyon bejön, pl nem jár szórakozóhelyre (ahogy én se szinte soha), de viszont online fenn van? Ott pont az a lényeg, hogy olyanokba is akadhatsz, akikbe élőben csak nagyon pici eséllyel.
13-as: Abszolút nem haragudnék. Őszinteségért nem lehet :) Totál megértelek, de egyrészt még sosem csaltam meg egy barátnőmet sem (ha felmerült a gondolat, akkor véget vetettem a kapcsolatnak, mert már valami nem volt rendben). Másrészt ez a fajta félelem belőled, a saját önbizalmadból táplálkozik. Ha valaki téged szeret (valóban téged) akkor miért csalna meg? Ha meg nem, akkor akármit csinálhatsz, úgyis vége lesz...
14-es: Köszönöm, valami ilyesmit kerestem!
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még :)
Hát figyelj.. Én a helyedben társkeresőre az 1. vagy a 2. képet tenném ki, mert amellett, hogy látszik rajtuk az arcod, mindkét kép nagyon profi lett, mintha csak egy magazinból léptél volna elő. Ha pedig kifejezetten rá akarsz világítani, hogy te mekkora hangsúlyt fektetsz a sportra, akkor még az egykezes képet ajánlanám. A többi 2 sem lett rossz, de azok kevésbé tetszenek a másik háromhoz képest.
Egyébként az első benyomásom rólad, hogy egy tanult, értelmes srác vagy, szerintem átlagon felüli anyagi hátérrel. Helyes vagy, emellett izmos, az a tipikus jó pasi. Fontos számodra a sport, hogy formában legyél, így valószínűleg a jelölteddel szemben is magasabb elvárásokat támasztasz. A szándékaid komolysága viszont kérdéses számomra. El tudlak képzelni nőcsábászként, és komoly kapcsolatra vágyóként egyaránt.
Bocs, ha itt-ott nem tetszett, amit írtam, de ugye nem ismerlek, ez csak az első benyomás. Mindenesetre sok sikert a társkeresésben!
19/LL
Nagyon férfias, megnyerő arcod van. A harmadik kép a legszimpatikusabb szerintem. Mindenképp tegyél fel legalább két képet, amin látszik az arcod - ez az első szűrő a kamu-adatlapokra. (Csak egy kép van, és az túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg kamu.)
Nagyon jó az utolsó két kép is, de ezeket érdemes későbbre hagyni.
És a hozzászólásaidból látszik, hogy nem csak a tested, az eszed is a helyén van, ami kifejezetten ritkaság.
17-es: Nagyon jó emberismerő lehetsz, mert minden talált :) A képek azért néznek ki úgy, mintha profi lenne, mert nagyon ügyes fotós csinálta. A sport meg tényleg rendkívül fontos, a mozgás nagyon alapvető az életemben. Szerencsés vagyok mert részben a munkám a hobbim is egyben - imádom, amit csinálok.
A komolyságról meg annyit, hogy most is van olyan, akivel lefeküdhetnék - csak éppenséggel az nem olyan kielégítő, mint egy megfelelő emberrel való párkapcsolat. Közel sem ugyanaz a szint - attól még nem megvetendő, csak más. Mivel az előbbiből így is jut, az utóbbira lenne igényem, de csak azért hogy találjak végre valakit nem fogom levenni a mércéimet a földig, mert utólag úgyis csak megbánnám ezt ;)
18-as: Pont emiatt nem szoktak néha élőben sem hinni nekem elsőre, mert több látszólag annyira különálló dologgal foglalkozom, ami az embereknek már nem fér bele a valóságába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!