Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy kavarnak a hátam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy kavarnak a hátam mögött?

Figyelt kérdés
Sziasztok ... van egy lány barátom, tudja hogy szeretem... még nem jöttem vele össze...remélem sikerül ( de nem ez a lényeg). Van a legjobb barátom... 16 évesek vagyunk, a csaj 15. Minden nap járok ki a csajjal, el vagyunk jól érezzük magunkat. Most is voltunk biciklizni, mondta hogy de nem akar találkozni (legyen most Aladár) Aladárral, mert hogy hogy utálja azok után amiket mondtam neki... (mondtam neki róla pár dolgot), meg hogy hallani sem akar róla. Találkoztunk vele kb. 10percet beszéltünk mondta (legyen a csaj Beáta) Beáta hogy megy haza, mondtam haza kísérem és a haveromnak meg hogy jöjjön majd le nálam 15 perc múlva. A csaj haza akart menni azért ment haza , mert nem akart ott lenni vele. Erre visszamentünk a boltba, találkoztunk haverommal.. nekem fájt a fejem, hazamentem mondtam a csajnak jöjjön ő is. Mondta van egy kis megbeszélni valója vele, 15-20perc és jön. Erre már 2 órája kb., ott vannak kint. Egyikük sincs fent sehol... azon gondolkoztam utánnuk megyek, de nem tudok mert lehet hogy tüdőgyulladásom van... Kavarnak vajon? Egyikük sem merné a szemembe mondani, mert tudnák hogy akkor mind a kettejüket egy életre megutálnám. Volt egy éjszaka amit én a haverom és Beáta együtt voltunk, nem történt semmi csak egy kis fogdosódás. De utánna volt valami, mondta Beáta Aladárnak, hogy nekem miért mondta el valamit? Én mondtam nem tudok semmiről, Aladár is neki. De azt mondta Beáta tuti elmondta, pedig nem. Azt tudom, hogy Aladár is szerelmes volt bele, de már nem, hiszen van neki egy másik csaj, és ráadásul nyíltan mondta Beáta előtt, hogy ő le fog vele feküdni, és hogy milyen jó lesz. Nem tudom mi van, aggódom.. remélem nem igaz az állításom. Szerintetek lehetséges hogy ennyire kidolgozott sztorit találtak ki ,vagy csak jött? Vagy ... áh... azt mondta jön és nem... vajon mi lehet? FB-n sincsenek fent, szóval biztos hogy kint vannak együtt, mivel mindig fentvannak ha nem mást csinálnak, olyan lehetetlen szinte, hogy egyikük se legyen fent.

2013. júl. 12. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet.
2013. júl. 12. 19:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a bő válaszodat, igazán rendes vagy :)
2013. júl. 12. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet h csak chaten nincsenek fent:) de amúgy lehet:/ kérdezz inkább rá náluk!
2013. júl. 12. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél féltékeny, valószínűleg beszélgetnek, de amúgy ez téged miért zavar? Még nem jöttél össze a csajjal szóval tulajdonképen ha kavarnának se rád tartózna.
2013. júl. 12. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
D*gnak.
2013. júl. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!