Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudom ezt eldönteni?

Hogyan tudom ezt eldönteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

18 éves lány vagyok, még szűz, nem mondanám magam csúnyának, de valahogy nem tudtam fiúval kapcsolatot kezdeni még, pedig voltak jelentkezők. Egy ideje azt vettem észre, hogy az utcán, vagy éppen bárhol vagyok a lányokat figyelem és ha egy filmben. Mostanában azon gondolkodom, hogy egy bi vagy leszbikus lánnyal meg kellene ismerkednem, de félek...

Mit tegyek? Vagy ez csak egy 'szeszély'?

2013. júl. 17. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
ismekedj meg velem 24f
2013. júl. 17. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Keress inkább egy normális fiút.
2013. júl. 17. 23:33
 3/7 Cyklon ***** válasza:
87%
Én meg azt mondodm egyszer mindent ki kell próbálni xD
2013. júl. 17. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Vagy akár velem is ismerkedhetsz :)

22F

2013. júl. 17. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:

"Én meg azt mondodm egyszer mindent ki kell próbálni xD"

A neved alapján: a Zyklon-B-t is?

2013. júl. 17. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolj magadnak pár egyszerű kérdésre. Pl: azért nézek meg egy lányt mert csinos esetleg jól öltözött és én is ilyen szeretnék lenni? Vagy azért mert szexuális vonzalmat érzek iránta? Azért nem kezdek fiúkkal mert eddig gyökereket fogtam ki vagy kevés az önbizalmam esetleg nem vonzanak a férfiak? Ha megvannak a kérdéseidre a válaszaid az egyértelműen megfogja mutatni mi a válasz.
2013. júl. 17. 23:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Hatodik, köszönöm! :)
2013. júl. 17. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!