Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem lehet sehol sem...

Miért nem lehet sehol sem megismerkedni normális kapcsolatra alkalmas, vonzó lányokkal manapság? Most már mindenhol csak partyringyók meg asszonyos, nem vonzó nőszemélyek vannak csak?

Figyelt kérdés
Nem sértésként, de alacsony férfiként hozzám inkább a törékeny alkatú láynok valók, ők is vonzanak, de szerintem ez nemis nagy elvárás, viszont, amit a lányok jellemre művelnek, az kiábrándító, cigiznek, buliznak, dugatják magukat, aki meg kivétel az már párkapcsoaltban él több éve és nem is akar onan kilépni, mert klassz mindne neki. Na meg a lányk egyre kegyetlenebbek, mintha egyre érzéketlenekbbek lennének, szerintem már a férfiak az érzelmesebb nem manapság. Én például sosem tudnék bántani valakit, csak, mert nem az esetem, míg a lányokánl ez egy élvezetes tevékenység, porig alázni a fiúkat, akik bepróbálkoznak náluk, meg a legjobb barátnőikkel is úgy bánik némelyik...
2013. júl. 17. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es válaszoló hol vagy elérhető?

Hasonló beállítottságú vagyok csak fiúban.

2013. aug. 17. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
9es vagyok,írj privít ha gondolod. :)
2013. aug. 19. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!