Két alkalmas rövid szolárium után foltok lettek rajtam, ez normális?
egyébként eléggé ellene vagyok a szoláriumnak, de orvosi tanácsra két rövid alkalommal kipróbáltam (autoimmun bőrproblémákra, illetve mert nagyon fehér a bőröm, és hogy így szoktassam hozzá a nyári erős napsütéshez).
első alkalommal 3 percig voltam bent, másodjára pedig 6. egyébként igyekeztem a legnormálisabb szalont kiválasztani, a kiwisunba mentem.
a tegnapi hat perc után kicsit piros voltam itt-ott este, mára pedig néhány kisebb barna folt jelent meg rajtam. nem használtam önbarnító szolikrémet, csak sima hidratálót. nem tudom, hogy úgy anblok barnultam-e, mert nem hagytam magamon gyűrűt, stb., viszont ez a barna folt (a könyökhajlatomban) eléggé zavar.
most hagyjam a fenébe az egészet, mert foltosan fog meg, vagy mit tegyek? menjek el még egy körre pár nap múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!