Egy törpe csúf fiúnak már csak a prostizás marad? Mégis csak a külső a lényeg, igaz?
Figyelt kérdés
Próbáltam rossz fiús lenni, ha már jó fiúként nem kellettem nekik, de mindig a külsőmmel volt bajuk, pedig sok ruhát vettem, felturbóztam a külsőmet, mégis azt mondták, hogy ronda vagyok én úgy látszik sehogy sem kellek a lányoknak.2013. júl. 17. 19:26
11/15 anonim válasza:
Nézd,ott vannak még a fiúk és az állatok.
12/15 anonim válasza:
Megőrülök,még egy ilyen elkeseredett balfsz és főbe lövöm magam...
13/15 anonim válasza:
Hát nem tudom...velem volt már olyan, hogy tetszettem..odáig volt...aztán megismerte a beteg belsőm és kiábrándult...szóval az nagyobb kudarc, mert ha külsőd nem tetszik akkor annyi, de gondolj bele a tudat, hogy sz@r embernek tart a belsőd miatt az kudarc! Most mit érek a külsőmmel..addig király amíg meg nem ismernek igazán..így mindig színészkednem kell! Ez az add önmagad nálam nem nyerő, mert tényleg nagyon elmebeteg vagyok!
14/15 anonim válasza:
Ne légy már ilyen negatív. Mit szóljon Lord Sisak? (Lord Helmet)
15/15 anonim válasza:
Nem unod már, veréb? :D
169 centi vagyok, nem túl 'helyes' (igencsak megoszló vélemények vannak rólam xd ) Mégis vannak/voltak párkapcsolataim, és feltehetőleg nem azért, mert Gyakorikérdések-en sajnáltattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!