Hol található értelmes pasi?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 14:50
2/13 Akszidentális Errőr válasza:
Rühellem ezt a szót (pasi).
3/13 anonim válasza:
Mi neked az értelmes? Értelmesnek tartom magam
4/13 anonim válasza:
Sok helyen. De mivel életkoruk és lakóhelyük is nagyban változó, nem árt szűkíteni a kört egy kicsit. Egy 70 éves üzbegisztáni értelmes pasi nem biztos, hogy sokat tudna neked nyújtani.
5/13 anonim válasza:
Pl. itt :)
De nem szeretem ha lepasiznak. Az olyan, mintha én azt mondanám rád, hogy csaj, miközben lány vagy vagy inkább már nő is akár.
Én férfi vagyok
7/13 A kérdező kommentje:
ó, elnézést a pasizás miatt
2013. júl. 17. 14:55
8/13 anonim válasza:
kedves kérdező! értelmes srácot,férfit mindenütt, de ez nagyban függ a Te hozzáállásodtól is, nagyon sok van, csak értelmesen kell velük beszélgetni, mind meg nyílik egy idő után, csak idő kérdése N
9/13 anonim válasza:
Egy másik univerzumban/galaxisban, mert a Föld nevű bolygón már sajnos kihaltak a PASIK
10/13 anonim válasza:
a kérdés inkább az, hogy mit értesz "értelmes" alatt? nem mindegy, hogy a te, vagy pl az én értékrendem szerint normális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!