Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol és hogy csajozzak?

Hol és hogy csajozzak?

Figyelt kérdés
tudom hogy ciki de 17 vagyok és még egy szórakozóhelyen se voltam, és sehol se tudok csajozni, nem merek odamenni egy csajhoz se, se utcán, se strandon, sehol...
2013. júl. 17. 14:17
1 2
 11/12 anonim válasza:

Csinálj úgy mintha fiú lennél,de tényleg próbáld meg.Majd menj oda egyszerűen egy csajhoz,dumálj vele,kérdd el a számát.Ilyenek.Ha félős vagy akkor legalább fel tudod hívni vagy sms-ben kérsz randit.Ennyi.Légy egy kicsit tökös.

19/f

2014. júl. 24. 16:20
 12/12 anonim válasza:

Csà Tesò

Ezekre ne hallgass,mèg köszönni sem tudnak ès sületlensègeket ìrnak. Az a lènyeg,hogy CSINÀLD,addig,amìg nem megy. Ha nem megy elsőre,tizedikre,akkor se keseredj el. A lànyoktòl meg ne fèlj,azok a legjobbak,hidd el,ès minél több lànnyal làtnak a fiùk,annàl kevèsbè hiszik,hogy b*zi vagy. Ha pedig sìr,panaszkodik a làny,vigasztald meg,engedd,hadd panaszkodjon. Egy szò,mint kilencszàz,a csajok,nem örd*gök,nem ölnek,nem üvöltenek,mint a sakàl,ők egy kedves ès szèp embertìpus,akikhez mindig oda kell menni,mert akkor aranyèleted lesz no problémàval,de ha a fiùkat keresed,az èleted egy nagy kalap sz*r lesz.

Remèlem megèrted,Papa.

2018. jan. 26. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!