Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol és hogy csajozzak?

Hol és hogy csajozzak?

Figyelt kérdés
tudom hogy ciki de 17 vagyok és még egy szórakozóhelyen se voltam, és sehol se tudok csajozni, nem merek odamenni egy csajhoz se, se utcán, se strandon, sehol...
2013. júl. 17. 14:17
1 2
 1/12 anonim válasza:
64%
itt sehogy
2013. júl. 17. 14:18
 2/12 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy itt akarok...
2013. júl. 17. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Sok-sok pénzzel és menő sportkocsival. Ezzel bárhol tudsz szerezni csajt, akár egyszerre többet is.

Ezek nélkül esélytelen.

2013. júl. 17. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Mintha magamról olvasnák.

17 éves vagyok, nem voltam még szórakozóhelyen és eddig egy lánynál sem kezdeményeztem. XD

(fiú vagyok, nem kell privát)

XD

Hogy a kérdésre is válaszoljak. :

Fogalmam sincs, hogy hol csajozz, ha nem mersz hozzájuk oda menni. :S

Esetleg COD4-ben? :/

2013. júl. 17. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Társkereső oldalon. Ne a chat.hu-n, mert ott túl sok idióta van. De lehet, hogy itt is írni fognak páran.
2013. júl. 17. 14:21
 6/12 Mysterion777 válasza:
Hát a gépen keresztül meg pláne nem mozdítod ujjadat se, de alakulhat ki kapcsolat/hosszú vagy rövidtávú akár neten keresztül is. Bár ezt nem hívnám csajozásnak. Baráti kör, ismerőseiden keresztül elvileg (már ha vannak bár nem túl sok reményt táplálok így), hogy szerezzenek már neked egy csajt, hozzanak össze vele? Vagy jelölgessél facebookon ismerőseid ismerőseit, akik bejönnek, ha már ez a divat mostanság. Várod, hogy az öledbe pottyan a kislány, mint a sült galamb? Nocsak, mondd csak mennyi is az esálye? (18/F) :)
2013. júl. 17. 14:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nem mersz kezdeményezni akkor tök mindegy a helyszín. Szóval a HOL az mindegy. És a HOGY is, mert amíg félsz odamenni (bár nem tudom mitől, biztos vert már meg nő), addig nem tudunk tanácsot adni mert nincs mire.
2013. júl. 17. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:

pontosan.

Odadobhatnánk a legtökéletesebb csajozós helyhez, olyan csajokkal akik csettintésre leborulnak eléd, de ha nem mersz odamenni akkor sz@rt sem ér az egész.

Egy pasi aki tud csajoni még a WCn is összeszed valakit ha kell. De mindenki kezdőként kezdte és gyakorlással szerzett tapasztalatot. Ezt ne feledd!

2013. júl. 17. 14:37
 9/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mért nem merek odamenni, nincs elég önbizalmam valószínüleg
2013. júl. 17. 15:29
 10/12 Mysterion777 válasza:
Szüntesd meg a félelmet, mert az téves riasztás. Mi vesztenivalód lenne, mi történhetne legrosszabb esetben? Merengj el ezen, képzeld el a sziutációt élethűen. De így a megszólítás gyávának tűnne, ha még egy csepp félelem is van benned. De nem harapnak, megnyugtathatlak. (max a nimfománok :))
2013. júl. 17. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!