Szerintetek hogyan rázhatnám le finoman, úgy hogy ne legyen sértő? (egy 14 éves lány) Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki a volt évfolyamtársam legjobb haverja,és rajta keresztül ismert meg engem! Nagyon bejövök neki,amir el is mondott,de amióta beszélgetünk belém is szeretett,de én csakis barátnéknt tudok közeledni hozzá,mert egyáltalán nem jön be..nem illik hozzám..már skypeoltunk is és van egy olyan érzésem hogy egyre jobban beleéli magát a dolgokba és én ezt nem akarom..Szerintetek hogy mondhatnám el neki,hogy én nem tudok úgy érzeni ahogyan ő és nekem ő nem is az esetem? Kérlek segítsetek! 14/l2013. júl. 17. 13:47
1/8 ivilicious válasza:
mesélj neki más pasikról,h ezzel meg azzal beszész és de jó pasi,csak fog kapcsolni,ha meg közeledne nyíltan,akkor mnodd a szemébe,h ő a friendzone-ban van.
2/8 anonim válasza:
küld el a búsba. Találsz majd normális havert aki nem akar többet. ne érdekeljen, hogy megbántod-e. ez már az ő baja. csak magaddal foglalkozz! Lehetőleg úgy közöld vele, hogy többet eszébe se jusson rádnyomulni. Próbálkozhatsz mással is de ez az egyetlen ami HATÁSOS.
3/8 A kérdező kommentje:
Már meséltem neki az exemről is,sőt már nyíltan kimondta hogy szerelmes belém ,és én megpróbáltam finoman elmondani neki,de lehet nem elég érthetően mert úgyérzem a viselkedésében,hogy nem adja fel :/
2013. júl. 17. 13:51
4/8 Mysterion777 válasza:
Sehogy, hagyd válasz nélkül. (ha mindenféle sértést nélkülözvén szeretnéd magára utalva hagyni). Keressen máshol, van bőven. Majd rájön maga is előbb-utóbb, hogy nem érsz rá ilyesmikre. Sőt, ajánlj neki ha van kedved, hozd össze valami más ismerősöddel, ha van olyan, akit gondolsz hogy bejönnének egymásnak, (mert amilyen te vagy, nem olyat keres, hanem aki pozitívan válaszol, szóval épp az ellenkezője, innen tudhatod) hadd legyen boldog. Vagy szimplán hagyd válasz nélkül, majd rájön maga is előbb-utóbb, hogy elfoglat vagy, vagy nem érsz rá ilyesmikre.
5/8 A kérdező kommentje:
Második kommentelőnek szól! az a baj,hogy ezt még meg is tenném,sőt elég sok fiúval meg is tettem,mert BUNKÓK,NYOMULÓSOK voltak,de ez az hogy ő nem az! teljenesen normális,aranyos kedves velem,nem perverzkedik nem szemétkedik és mindig ír,és ezek miatt úgygondolom hogy nem ezt érdemli,és ha ezt vele megtenném hatalmas bunkónak nézne és ezt nem akarom!
2013. júl. 17. 13:53
6/8 anonim válasza:
2. vagyok. Ha kedvesen, finoman próbálod tudtára adni akkor egyik fülén be másikon ki. Legyél vele kemény és mond ki kerekperec. Ugyan így nyomult rám is valaki és csak ez segített. Ha még rá is mondja hogy "akkor legyünk barátok" úgyse fogja kibírni. Csak így tudod lekoptatni ;) (am én is 14/l)
7/8 A kérdező kommentje:
2.ik commentelő! Tudom hogy ez a "csak barátok" szöveg csakis azért van hogy közelebb kerüljön hozzám és úgyis újra bepróbálkozik:( Megpróbálom úgy elmondani ,hogy kerek perec,ésthetően de mégsem bunkón:/ de szerintem értelmes fiú és akkor is megérti ha finoman utalok rá:)
2013. júl. 17. 19:57
8/8 szelena97 válasza:
mondd hogy őszintén sajnálod, de neked most valaki más tetszik de nagyon, es hogy remélem megérted blablabla.....
kb. egy órája így ráztam le valakit:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!