Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy szinte...

Miért van az, hogy szinte minden lánynak tetszek, de neki nem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok !Az lenne a problémám ,hogy a gimiben majdnem minden csaj "szerelmes" volt belém, nyilván nem volt az olyan szerelem hisz, nem igazán ismertek, csak hát állítólag jól nézek ki, és elég jó tanuló vagyok....Szóval a probléma az, hogy megismertem iskolán kívül egy lányt aki nálam jóval idősebb.Én most leszek 21 Ő most lett 25 éves, és én teljesen belé szerettem, állandóan udvarolok/kedveskedek neki,de ő nem igazán veszi észre.Tudom, hogy a férfinak kell kezdeményezni és szerelmet vallani,csak hát ez így eléggé nehéz, hogy semmi jelét nem adja, hogy tetszek e neki,sőt eléggé gyerekként bánik velem! Mit kéne tennem ? kérlek segítsetek....Eddig azt hittem már voltam szerelmes, de amit most érzek az 1000X erősebb, lehet ,hogy hülyén hangzik de ezért a lányért képes lennék meghalni, ha nem vele vagyok úgy érzem teljesen kiégtem....Szóval a kérdésem ez lenne : Mért tetszek sok lánynak ,de neki nem ? Hogyan érhetném el ,hogy viszont szeressen ? válaszokat előre is köszönöm! (telefonról írtam)

2013. júl. 17. 02:58
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Biztos, hogy szerelem? Nem inkább csak kihívás, mert neki most kivételesen nem kellesz?

Egyébként nem tudsz mit csinálni.Van ez így...nem jó érzés, de akkor is.

2013. júl. 17. 03:01
 2/10 anonim ***** válasza:
A kérdésedben benne van a válasz: szinte minden lánynak tetszel. Hát ő az egyik, akinek nem. Más a zsánere, nem olyan fiúk jönnek be neki, amilyen te vagy. Sokat nem tudsz tenni, csak próbálkozni kitartóan, de ha nagyon rámenős vagy, még meg is utálhat.
2013. júl. 17. 03:05
 3/10 skyfall válasza:
sajnálom, de lehet, hogy egyszerűen nem vagy az esete...azért megéri megpróbálni, hívd el randizni és mondd el neki, hogy többet érzel iránta barátságnál és hogy megpróbálhatnátok együtt. aztán, majd úgyis kiderül, hogy hogy reagál. sok sikert!
2013. júl. 17. 03:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Gimiben el voltál könyvelve a helyes pasinak, ez meg a való élet, nem a suli folyosója egy igazi nővel van dolgod nem pedig naív gimnazista lánykákkal.

Lehet, hogy az a vágya, hogy valaki küzdjön érte. De az is lehet, hogy zavarja a korkülönbség, mert mint mondtad, gyereknek néz. Ezesetben bizonyítsd, hogy férfi vagy, de lehet, hogy nem tudsz mit tenni...

2013. júl. 17. 03:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok ,hogy ez szerelem!Még ha nem lesz köztünk soha semmi én akkor is őt fogom szeretni örökké! Ez most nagyon gonosznak hangozhat ,és még magam előtt is szégyellem ,de jobban szeretem mint a családom bármelyik tagját....Nem csak "kihívás" ,igazából engem a lányok idáig nem érdekeltek annyira , persze volt 1-2 barátnő/fellángolás de, mindig hidegen hagyott az,hogy kinek tetszek.Nem csak a lányoknál de úgy általánosságban nem érdekelt ki mit gondol/hisz rólam.... Viszont nála ez nem így van....Esetleg ötletek ,hogy hogyan/hova hívhatnám randira , megmondjam e ,hogy randi ....? amúgy elsőnek ment a zöld pacsi !
2013. júl. 17. 03:16
 6/10 A kérdező kommentje:
úgy értem mindenkinek ment a pacsi :)
2013. júl. 17. 03:18
 7/10 skyfall válasza:
egy kicsit megszállottnak látszol. persze, elhiszem, hogy tényleg nagyon megszeretted, de azért annyira ne éld bele magad szerintem. hívd el például moziba, kávézni vagy csak simán egy sétára és mindenképpen mondd el neki, hogy ez egy randi. ha belemegy, akkor valószínűleg tetszel neki, mivel úgy van vele, hogy ad egy esélyt dolognak.
2013. júl. 17. 03:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod!Elfogom hívni nyíltan randizni....A gond csak az, hogy már kb. 3,5 hónapja ismerem és ezalatt az idő alatt 1x volt lehetőségem,bátorságom elhívni nyíltan randizni és amikor oda értem a megbeszélt helyszínre, akkor láttam ,hogy a barátait is elhívta.... Nem tudom ,hogy tudta így félre érteni, elég furcsa, na mind1....Igen vissza olvasva a kommenteimet tényleg kicsit megszállottnak tűnhetek , csak tudod nagyon elvagyok keseredve ,hogy minden nap 1 kicsit távolabbinak érzem, kevesebbet keresi a társaságom ,stb. ezért szeretnék minél gyorsabb lenni.... Még az érdekelne ,hogy szerintetek nagyon hülyén hatna nyíltan megkérdezni tőle ,hogy lehet e köztünk valaha valami ?
2013. júl. 17. 03:44
 9/10 anonim ***** válasza:

4 év korkülönbség, főleg egy huszonéves nőnek nagyon soknak számít.

Nekem is volt 20 évesen 22 éves barátnőm, és bárki bármit mondjon, azért érződött, hogy előrébb tart az életben, egy lány meg szereti, hogyha fel tud nézni a párjára, és ez így egy kicsit visszavet.

Nem sokkal volt előrébb nálam, de ő már rendes állásban dolgozott, én még maximum csak az esti álmomban végeztem rendes munkát. Gondolom Ő ezt tudta, és elég sokszor mesélt a munkájáról, mert hát büszke volt rá, abban él, persze hogy megosztja velem, ami miatt kicsit kellemetlenül éreztem magam.

Most gondolj bele 4 év korkülönbségnél, teljesen máshol jár az életben, teljesen mások az érdeklődési körei, a prioritásai. 4 év az rengeteg idő, annyi idő alatt meg lehet alapozni egy karriert is.

Lehet, hogy nagyon oda vagy érte, de miután megszerzed, nagy eséllyel azt fogod kérdezni magadban, hogy biztos megérte? Persze, tapasztalatszerzésnek tökéletes, egy idősebb nővel párkapcsolatban lenni, de azért meg vannak a hátrányai is, szóval ha ilyen "támasz" típus vagy, akkor nem ajánlom, mert sok mindenben nem tudsz a támasza lenni, illetve lehet ezért kezel gyerekként, mert sok nő azért szereti azt látni egy férfiban, hogy lehet rá támaszkodni bármiben, lehet benned ezt nem látja, azért viselkedik úgy ahogy.

A másik dolog, a gimi az teljesen más tészta. Kikerülsz onnan gyakorlatilag mindenki lenullázódik. Aki menő volt a gimiben nem biztos, hogy menő lesz főiskolán, aki pedig háttérben volt, az lehet, hogy populáris lesz.

Gyakorlatilag az, hogy hogyan tekintettek rád a kortársaid a gimiben, az már nem feltétlenül releváns, gyakorlatilag egy "idegen" egy senki vagy a szemében, és lehetsz jóképű, jókiállású gyerek az megkönnyíti a dolgodat, de ha jelleme nem fog meg, akkor kaparhatod a falat.

2013. júl. 17. 05:56
 10/10 A kérdező kommentje:

1.)Nem tudom, az én szüleim között 6 év van! Igaz apukám az idősebb, de mindig jól megvoltak....És tisztázzuk ,hogy a lány akibe szerelmes vagyok 25 éves kora ellenére nem igazán mondható felnőtt nőnek :D

2.)Mind fizikailag, mind mentálisan most vagyok a topon, most kezdtem az egyetemet, valamint elég jelentős összegeket keresek munkával (IGEN,az egyetem mellet)....Szerintem ez jelen pillanatban elég ok lehet arra, hogy felnézzen rám egy lány, főleg, hogy kora ellenére Ő sem tart sokkal előrébb....Amúgy is egy párkapcsolatban nem a kor,tanulmányi eredmény vagy éppen a fizikai állapot határozza meg az alapokat (az is számít de nem a legfontosabb) , hanem a kölcsönös szimpátia,tisztelet (ami megvan) ! Egyébként miért nézhet fel egy lány a barátjára ? rád miért néz fel a barátnőd ? mert idősebb vagy mint ő ? :D

3.)Ezzel a problémával nekem nem kell számolni, mint írtam én is dolgozok....

4.)Az érdeklődési körünk Nagyából megegyezik, és mint írtam 4 év szerintem belefér.

5.)Na látod ebben teljesen igazad van! Ez a legnagyobb problémám.

6.)Miért van olyan aki menő az egyetemen ? (én az egyetemen egyáltalán nem beszélek senkivel, ott csak tanulás van) :D

Amúgy félre értés ne essék én a gimiben sem voltam "menő" (gondolom) egyszerűen a lányok velem akartak össze jönni.Ami talán azért van mert jóképű vagyok ? Passz... Fene tudja, a szépség szerintem teljesen szubjektív dolog ! de ez teljesen tök mind1 engem nem ez érdekel.... Én nem a külsőmmel akarok hódítani (nem csak azzal....De a csajszi már ma is rám írt face-en szóval valamiért mégis keresi a társaságomat....Igazából ismerkedek vele úgy ahogyan nekem megy.... aztán talán leírom ha lett valami, bár gondolom senkit nem érdekel különösebben XD

7.)tudom ,hogy már az nem határoz meg semmit.... NA MENT A PONT

köszi mindenkinek ,de rájöttem ,hogy csak én tudom megoldani ezt a problémát.... nem is értem minek tettem fel a kérdést ! mit gondoltam , hogy valaki látatlanban/ismeretlenben, ilyen komoly témában tanácsot tud adni ? :D azért még 1x kösz mindenkinek ment a pont....

2013. júl. 17. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!