Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan döntsek ha túl sok a...

Hogyan döntsek ha túl sok a jelentkező?

Figyelt kérdés

Hosszú lenne elmagyaráznom, hogy hogy jött létre ez a picit abszurd helyzet, de most 4 fiú van a képben. Illetve mindegyik szeretne velem kapcsolatot, de nem tudom kit engedjek közel magamhoz, mivel kicsit összezavarodtam. Hogy lehetne letisztázni ezt a zűrzavart magamban?

Előre is köszi a válaszokat :) 20l

2013. júl. 17. 11:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Melyikre vágysz? melyikét ég a tested? Melyiket akarod megcsókolni és hozzábújni?

Amúgy hogy hoztad össze őket? Érdekelne :D

2013. júl. 17. 11:58
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
A népszerű lányoknál mindig minimum 2-3, de inkább több fiú van a "képben".
2013. júl. 17. 12:00
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok népszerű lány, sosem voltam :D És nyilván ha nem zavarna a dolog nem próbálnék kiutat keresni ebből. Egy darab normális tartós kapcsolatot szeretnék. Az hogy kiért ég a testem nem jó alap abban, hogy tartós kapcsolatot találjak, az csak testiség...
2013. júl. 17. 12:04
 14/24 anonim ***** válasza:
Amm mitől félsz? :S
2013. júl. 17. 12:08
 15/24 A kérdező kommentje:
hogyhogy mitől félek?
2013. júl. 17. 12:09
 16/24 anonim ***** válasza:
hát hogy ha mondjuk az egyik mellett döntesz akkor a többi fog hiányozni?
2013. júl. 17. 12:15
 17/24 anonim ***** válasza:

Válassz engem! Kedves, érzéki, törődő, figyelmes férfi vagyok. Csak jól járhatsz! Négy az egyben vagyok, mindegyikük jó tulajdonsága megtalálható bennem, ez biztos. 21f

Jó, na, ne. Barátkozz továbbra is mindegyikükkel, de ne hitegesd őket. Aztán majd kialakul. Többet érezni úgysem fogsz egyszerre négy iránt.:)

2013. júl. 17. 12:18
 18/24 anonim ***** válasza:

akkor menj végig kiben mi tetszik, mi nem, ha ennyire nem tudsz dönteni, de ha végig gondolod akkor fogod tudni, de jó lesz minél előbb dönteni, mert aztán azt veszed észre, hogy egyik sem lesz, végtelenségig nem vár senki

Neked kell dönteni, szed össze amiket eddig tudsz, ezt csak az írásokból tudod és más nem tud segíteni N

2013. júl. 17. 12:34
 19/24 anonim válasza:
0%

Itt hasonló helyzethez van leírás:

[link]

Nyugodtan használd!

2013. júl. 17. 13:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg ismerőseid mi a legrosszabb tulajdonságod és azt válaszd,akit ez se rémít meg:)
2013. júl. 17. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!