Hogyan döntsek ha túl sok a jelentkező?
Hosszú lenne elmagyaráznom, hogy hogy jött létre ez a picit abszurd helyzet, de most 4 fiú van a képben. Illetve mindegyik szeretne velem kapcsolatot, de nem tudom kit engedjek közel magamhoz, mivel kicsit összezavarodtam. Hogy lehetne letisztázni ezt a zűrzavart magamban?
Előre is köszi a válaszokat :) 20l
Melyikre vágysz? melyikét ég a tested? Melyiket akarod megcsókolni és hozzábújni?
Amúgy hogy hoztad össze őket? Érdekelne :D
Válassz engem! Kedves, érzéki, törődő, figyelmes férfi vagyok. Csak jól járhatsz! Négy az egyben vagyok, mindegyikük jó tulajdonsága megtalálható bennem, ez biztos. 21f
Jó, na, ne. Barátkozz továbbra is mindegyikükkel, de ne hitegesd őket. Aztán majd kialakul. Többet érezni úgysem fogsz egyszerre négy iránt.:)
akkor menj végig kiben mi tetszik, mi nem, ha ennyire nem tudsz dönteni, de ha végig gondolod akkor fogod tudni, de jó lesz minél előbb dönteni, mert aztán azt veszed észre, hogy egyik sem lesz, végtelenségig nem vár senki
Neked kell dönteni, szed össze amiket eddig tudsz, ezt csak az írásokból tudod és más nem tud segíteni N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!