Hogyan döntsek ha túl sok a jelentkező?
Figyelt kérdés
Hosszú lenne elmagyaráznom, hogy hogy jött létre ez a picit abszurd helyzet, de most 4 fiú van a képben. Illetve mindegyik szeretne velem kapcsolatot, de nem tudom kit engedjek közel magamhoz, mivel kicsit összezavarodtam. Hogy lehetne letisztázni ezt a zűrzavart magamban?
Előre is köszi a válaszokat :) 20l
2013. júl. 17. 11:51
1/24 Akszidentális Errőr válasza:
Hát ismerkedj kötetlenül, aztán az érzéseket úgysem lehet erőltetni... Aki iránt kialakul a kötődés, azzal majd lesz valami több, akikkel meg nem, azokkal pedig leépül a kapcsolat, ha csak nem felel meg nekik a sima barátság.
2/24 anonim válasza:
Próbáld ki mindet, aztán amelyik a legjobb, azt válaszd. :D
3/24 anonim válasza:
amelyik többet tesz érted az a nyerő.:DD ennyi
4/24 anonim válasza:
Hagyd őket és gyere össze velem!:D
5/24 A kérdező kommentje:
na de mindegyikben más a jó, és más a rossz is.
2013. júl. 17. 11:54
6/24 anonim válasza:
A bőség zavara... Azért, gondolom, élvezed a helyzetet.
7/24 anonim válasza:
Én biztos, hogy azt választanám, akire a legtöbbet gondolok egy nap. :)
9/24 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy mindig arra gondolok többet, akire épp szükségem lenne, vagyis sokban függ a hangulatomtól. Ezért gondoltam, hogy ez nem túl megbízható...
2013. júl. 17. 11:56
10/24 anonim válasza:
Addig kell találkozgatni velük, amíg egyiknél nem érzed azt, hogy ő kell neked. Ha meg egyiknél se érzed, és nem tudsz dönteni, az azt jelenti, hogy keresned kell egy ötödiket. Ha semmi más nem működik, akkor dobókocka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!