Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, zavar ha egy pasi túl...

Lányok, zavar ha egy pasi túl sok xd-t ír chatelés közben?

Figyelt kérdés
Sajnos már majdnem egy évtizede, így rá vagyok szokva, főleg mostanában nagyon sűrűn írok xd-t, ami már néha engem is zavar, mert mit gondol a másik, hülyegyerek vagyok? Az okát nem nagyon tudnám megmondani... xd
2013. júl. 16. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9! nem hiszem ettől lesz más a beszélgetés, használom vagy sem

abszolút nem érdekel, de még eddig nem volt gondom a dumával,

attól viszont rosszul vagyok mikor szöveg helyett jött bármi szar, ez pont arra utal, nem tudnak dumálni, amúgy nem mindegy szóban v. írásban dumálunk, ha így nézem szóban mondasz valamit nem,

nem vagy hülye csak rá lehet erre szokni, ha nem bírod próbálj leszokni, mondjuk függ a szövegtől is N

2013. júl. 16. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Engem lánytól is, fiútól is zavar.
2013. júl. 16. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is mindig xd-zek, de nálam már megszokták, mindenki tudja, hogy nem vagyok normális. xD
2013. júl. 16. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
IGEN zavar
2013. júl. 16. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Engem a sima szmájlik :) zavarnak, mert olyan lekezelően hat szerintem. Én általában minden második sor végére :D-t rakok, jelezve a beszélgetőpartnernek, hogy jó kedvem van; esetleg vicces, amit írok. LOL-t és XD-t csak nagyon ritkán, ha hangosan kacagok, akkor szoktam írni.

Egyébként valamilyen szinten lehet hogy idegesítő tud lenni. Mint nekem ha valaki sok :)-t rak... Be tudnám olyankor verni a képét. :)

2013. júl. 16. 22:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem

Ez csak példa volt,hogy milyen szinten csinálta.

Szinte pont helyett használta :D

2013. júl. 16. 22:19
 17/18 A kérdező kommentje:
A túl sok :) egy személyt tudok felhozni példaként, már aki nézi az agymosó éjjel nappal Budapestet és ez nem más mint a Rita, amiket mostanában művel xd Aki nézi ezt a szart az tudja.. xd
2013. júl. 16. 22:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen,zavaró lehet. Meg engem az is zavar,ha nem személyesen találkozunk,hanem cseten "beszélgetünk".
2013. júl. 16. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!