Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, zavar ha egy pasi túl...

Lányok, zavar ha egy pasi túl sok xd-t ír chatelés közben?

Figyelt kérdés
Sajnos már majdnem egy évtizede, így rá vagyok szokva, főleg mostanában nagyon sűrűn írok xd-t, ami már néha engem is zavar, mert mit gondol a másik, hülyegyerek vagyok? Az okát nem nagyon tudnám megmondani... xd
2013. júl. 16. 21:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
az vagy.
2013. júl. 16. 21:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha valóban minden mondat után ott van, akkor igen, zavaró. Egyébként annyira nem. Mondjuk én meg hajlamos vagyok mindig mosolygós smiley-t tenni.

:)

2013. júl. 16. 21:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy tudod,hogy mit jelent,nem?

Ismertem olyat,aki a Lol-ra nem tudta,de használta "Meghalt a nagyim LOL".

2013. júl. 16. 21:41
 4/18 anonim ***** válasza:
Egyem meg.
2013. júl. 16. 21:42
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát általában minden mondat után írok chateléskor, és pl utálom a :D jelet, mert olyan erőltetett nevetésnek hat..xd
2013. júl. 16. 21:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam, hogy manapság muszáj szmájlit írni hogy értsék az emberek amit írok... Fórumokon meg máshol is, mégha megpróbálom poénosabbra venni a figurát és nem írok semmilyen jelet utána akkor hajlamosak félreérteni.
2013. júl. 16. 21:44
 7/18 anonim válasza:
én sose ezt figyelem,már bocs. :))
2013. júl. 16. 21:45
 8/18 anonim ***** válasza:

Ezt a "Meghalt a nagyim LOL"-t a megszívtam.com-ról szedted :D

Nem ismerhetted az illetőt, ha csak nem te írtad ki a sztorit. Amúgy hogy te is értsd kérdező, a sztoriban az anyuka ír egy sms-t a lányának hogy "Meghalt a nagyi LOL"...Azt hitte a LOL jelentése: Lots Of Love- Sok szeretettel, Sok puszi stb :)

2013. júl. 16. 21:45
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja, ha valakivel beszélgetek és semmi smileyt nem használ hajlamos vagyok azt hinni, hogy egy unalmas begyepesedett emberrel van dolgom, az xd-zés meg olyan komolytalankodásra utal, hülyeségből írok valamit meg ilyenek xd
2013. júl. 16. 21:48
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

ha a mondandódhoz illik, akkor nincs vele gáz, de ha tényleg minden után tennél xd-t, akkor én is olyasmit gondolnék, amit meg is fogalmaztál: hogy bizony egy hülye gyerekkel beszélek. :D

22L

2013. júl. 16. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!