Miért van az, hogy jobban megy a csajok csábítgatása, ha
nem látnak rólam képet és én sem róluk?
2013. júl. 16. 19:23
Mert neten mindenki tud hódítani. Nem nagy tudomány, akár leszbikust is fel tudsz szedni, be tudsz indítani.
Egyébként meg nem facebookon kell ismerkedni, hanem személyesen.
Valószínűleg nagyon értekes, rendes, vicces, jófej vagy, csak taszítja őket a külsőd. Szerintem nem nehéz összerakni a képet. Kicsit bunkón hangzik, de így van.
4/10 A kérdező kommentje:
Személyesen csak értelmes, foglalt csajokkal tudtam összehaverkodni, ők jól leplezték, hogy undordnak a külsőmtől vagy tényleg helyesnek láttak. Neten is volt már lány, aki helyesnek tartott, nem is egy, de nem ez a jellemző. A többség szemében én egy ronda okádék vagyok, akihez hozzám sem érnének. :D
Először szerezz önbizalmat te szerencsétlen.
2013. júl. 16. 19:37
6/10 Rambo97 válasza:
Hát, barátom ez olyan mintha csukott szemmel falatoznál.Nem tudod mit eszel, de lehet hogy jobb is ha nem tudod.
2013. júl. 16. 19:45
7/10 anonim válasza:
Viszont érzed hogy mit eszel.....
2013. júl. 16. 20:00
1, mert sajnos ronda vagy
2, mert nem tudod milyen a csaj, ennek ellenére csak is szépnek tudod elképzelni és nyomulsz rá
2013. júl. 16. 21:29
9/10 Szimpor válasza:
A lányok neten való csábítgatása csak az alkalmi szexre jó. Ugyanis kapcsolathoz mindenképpen elengedhetetlen a személyes kommunikáció. Szóval elsőre azt kéne letisztázni, hogy miért is a neten kell csábítgatni..
Ez a rondaság viszont hülyeség, ugyanis egy fotó nem adja vissza az ember személyiségét. Nyilván nem arra gondolok amikor valaki 210 kiló és igénytelen. És igen, sokkal jobb egy szimpi emberkéhez hozzátársítani az álompasit, mint valakiről elfogadni, hogy az olyan amilyen... Ez a mai világunk tökéletes nő-férfi ideáljának hátránya. Túl tökéletes az ideál.. Azt hiszem hosszú távon és minőségileg megléphetetlen.
2013. júl. 16. 22:18
Nem vagy egyedül ez nálam is ugyanígy van.. ÉS a legjobban az a legidegesítőbb mikor az Interneten írják a 'lányok' hogy 'nincs ronda ember' és 'nem minden a külső'... Akkor meg azt árulja már el valaki hogy miért nem láttam még egy lányt sem az utcán egy magamfajta ronda fiúval?! A lányok többsége itt az Interneten teszik a jót eljátsszák hogy ők Normális kedves lányok azt közben meg ugyanolyan kétszínű mint a többi lány akik a 'Páva Srácokra buknak' Az olyan fiúkra mint én rám sem néznek a valóságban..
2013. júl. 17. 12:47
Kapcsolódó kérdések: