Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 14-15 év körüli tini csajok...

A 14-15 év körüli tini csajok miért gúnyolódással fejezik ki, ha tetszik nekik egy fiú?

Figyelt kérdés
Azt hittem azért nevetgél két csaj, mert rondának tartanak, de megtudtam, hogy bejövök az egyiknek tutira. Néztek és nevetgéltek, meg valamit susmorogtak, én meg nagyon sz@rul éreztem magam, azt hittem kigúnyoltak, de már tudom, hogy épp ellenkezőleg, bejöttem az egyiknek. Csak nem értem miért ilyen hüléyn fejezik ki magukat, mert ebből egy fiú könnyen azt hiheti, hogy gúnyolják éppen.
2013. júl. 16. 14:12
 1/7 anonim válasza:

ez nem minden lányra igaz.! én például már szerintem kinőttem ebből. nekem ha tetszik egy srác akkor inkább elkezdek vele beszélgetni, nem gúnyolódom.sőt ha mások szidják én meg védem, nem én kezdem hiszdi.;)

14/L

2013. júl. 16. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert nagyon fiatalok, éretlenek, most tapasztalják meg, hogy milyen vonzódni egy fiúhoz. Ez még szokatlan nekik, nem tudják kezelni, és ettől zavarba jönnek, a zavart pedig kuncogással, nevetéssel "leplezik". Nem szándékosan, de nem tudnak mit csinálni. Majd kinövik. Tapasztalat. :)

23/L

2013. júl. 16. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert éretlen kislányok.

Én is nagyon utálom amikor elemegyek egy lány csapat előtt és a fele rajtam röhög... most ezzel mit kezdjek? o.O Sokáig aut hittem hogy biztos szarul nézek ki vagy valami,utána már arra gondoltam hogy ezeknek nincs agyuk...de már tudom hogy csak éretlenek még,és nem tudják hogy kezelni az érzéseiket.Mindegy,szerintem így is szánalmasan idióták,menjenek inkább babázni,még engem égetnek be ha rájuk nézek.

2013. júl. 16. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért mert gyerekesek.
2013. júl. 16. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Amiért a fiúk hajhúzogatással.:D Éretlenek még.
2013. júl. 16. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiúk durvábban gúnyolódnak, lányok kicsit értelmesebbek...
2013. júl. 16. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem gúnyolódás, csak kisgyerekes viselkedés. Semmi gúnyos nincs ebben, csak fel akarja kelteni a figyelmed, de közben meg olyan zavarban van, hogy vihog, mint a fakutya, mert "naon égőőőőő". Bármily szép is a gyerekkor, azért idióta egy korszaka az embernek :D.
2013. júl. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!