A 14-15 év körüli tini csajok miért gúnyolódással fejezik ki, ha tetszik nekik egy fiú?
ez nem minden lányra igaz.! én például már szerintem kinőttem ebből. nekem ha tetszik egy srác akkor inkább elkezdek vele beszélgetni, nem gúnyolódom.sőt ha mások szidják én meg védem, nem én kezdem hiszdi.;)
14/L
Mert nagyon fiatalok, éretlenek, most tapasztalják meg, hogy milyen vonzódni egy fiúhoz. Ez még szokatlan nekik, nem tudják kezelni, és ettől zavarba jönnek, a zavart pedig kuncogással, nevetéssel "leplezik". Nem szándékosan, de nem tudnak mit csinálni. Majd kinövik. Tapasztalat. :)
23/L
Mert éretlen kislányok.
Én is nagyon utálom amikor elemegyek egy lány csapat előtt és a fele rajtam röhög... most ezzel mit kezdjek? o.O Sokáig aut hittem hogy biztos szarul nézek ki vagy valami,utána már arra gondoltam hogy ezeknek nincs agyuk...de már tudom hogy csak éretlenek még,és nem tudják hogy kezelni az érzéseiket.Mindegy,szerintem így is szánalmasan idióták,menjenek inkább babázni,még engem égetnek be ha rájuk nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!