Csajok mi a véleményetek a mai fiúk férfiak ismerkedési szokásairól viselkedéseiről?
Szerinted?
Lehet, például nem tudja jobban csinálni....
A panaszkodással, meg a nők becsmérlésével nem értek én sem egyet éspedig azért nem, mert úgyse lesz jobb a helyzete és valószinü jobban se érzi magát majd utánna, hogy kibeszélte a dolgot és lek.rvázott valami csajokat.A keserüség sose megoldás egy jobb életre.
Persze a leszólitáson túl még van más is, de úgye nem mindenki ügyes, nem mindenki laza, vannak izgulósak.Ne felejtsük el, hogyha egy izgulósnak azt mondjuk, hogy ne izgulj, szedd össze magad, attól még nem oldodik fel.Általában ezek mélyebb dolgok. Nem tudom ha hallottál róla, de nagyon felkapott ez a csajozás suli a srácok körében.Szerencsétlenek(szerencsések) ráálltak arra is, csak müködjön már a dolog.Meg is értem őket, hogy frusztrálltak néha, hogy annyi erőfeszitést tesznek, hogy összejöjjön nekik és mégis kapják a sok kritikát, ami nem feltétlenül épitő kritika, inkább egy ilyen pökhendi, leértékelő stilusú...
Ez az én véleményem, lehet folytatni a vitát, de lehet egszerübb lenne, ha nem bantánánk annyit egymást, én szebbnek látnám ezt a világot, ha igy lenne.
De ha nem tudja jobban csinálni, akkor ezt be kell látni, és más módszerhez kell folyamodni.
A csajozási sulival egy baj van. Rengeteg srác, akinek nincs sikere azt hiszi, hogy elvégzi ezt a sulit, és onnantól kezdve ő lesz a Casanova, és naponta 100 nőt visz haza. De ez marhaság, viszont irányt adhat, és rávilágíthat, hogy mi az, amit alapvetően rosszul csinálnak. De az ilyen srácok többségénél felesleges akár tanácsot is adni, mert ők eldöntötték, hogy ők az emberi tökéletesség, változni nem hajlandók, azt várják, hogy majd a világ fog.
"Ez az én véleményem, lehet folytatni a vitát, de lehet egszerübb lenne, ha nem bantánánk annyit egymást, én szebbnek látnám ezt a világot, ha igy lenne." Ebben nagyon igazad van, csak ezzel az a baj, hogy szinte kiprovokálják azt, hogy bántsák őket. Néha az az érzésem, hogy mivel senki nem figyel rájuk, kiírnak egy egy ilyen csajokat gyalázó kérdést, mert tudják, hogy arra majd úgyis rárepül mindenki.
"De ha nem tudja jobban csinálni, akkor ezt be kell látni, és más módszerhez kell folyamodni. "
Persze, de adunk mi tanácsot nekik, vagy csak elvárjuk, hogy kiismerjenek minket? Az ismerkedés természetesebb kéne legyen, miért lett ebből egy nagy vizsga, hogyha nem teljesit elég jól akkor elbukott. A becsmérlést a csajok is szokták itt gyakorolni.Nekem a kérdező stilusa is ugyanolyan keserűnek tünik, mint mikor egy srác kiirja, hogy miért ilyen gonoszak, elútasitóak, úgyanúgy a csaj kiirja, hogy miért ilyen mulya,szánalmasak a mai pasik.Nem szabad sose egyoldalúan látni a dolgokat, legalábbis én ezt érzem ki az egészből.
Szépek ezek a mesék.Természetesen kiállja az ember a próbákat, hogyha egy olyan nőről van szó.A kérdés ha találkozik gyakran egy ilyen nővel a férfi, aki jelent annyi értéket, hogy kitartson a küzdelemben érte.Mert ha elpocsékolja az energiáját tucat lányra, akkor hamar energia hiánya lesz ...
Átlag férfi bizony sokat kell ismerkedjen, minden alkalommal 0ról kezdve meghóditsa a lányt, pedig lehet utánna kiderül, hogy nem is volt érdemes stb stb. Na de ez az élet, kell egy kis szerencse is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!