Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mi a véleményetek a...

Csajok mi a véleményetek a mai fiúk férfiak ismerkedési szokásairól viselkedéseiről?

Figyelt kérdés
Néha szégyen már amit művelnek némelyik elég szánalmas mulya vagy éppen tolakodó,kevés a normális jóképű belevaló. Nektek milyen tapasztalatotok van rolók?
2013. júl. 16. 16:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
18-as: Aki pösze, abból nem lesz rádiósbemondó. Aki alacsony, abból nem lesz kosaras. Aki mulya, annak az ismerkedés ilyen formája nem opció.
2013. júl. 16. 17:19
 22/35 anonim ***** válasza:
Vegitaéssongoku, lehet igazad van, pedig én hiszek abban a mondásban is, hogy a szándék a fontos.Emlékszek nagymamám mindig azt mondta, hogy mikor megismerte a nagytatámat, mindig úgy nevetett az izetlen viccein.Ha azt nézte volna mennyire mulya vagy idétlen nagytatám csajozásban, sose ismerkedett volna meg vele, peddig mennyire fantasztikus egy ember.
2013. júl. 16. 17:43
 23/35 anonim ***** válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy akkoriban más világ volt. Amúgy ez aranyos történet:) Az a baj, hogy rengeteg srác addig lát, hogy "én leszólítottam, tehát megtettem a kötelezőt, innentől már a csaj a büdös felszínes dög, mert lerázott". Nem így működik. Ahhoz, hogy egy leszólítás "sikeres" legyen, rengeteg dolognak kell összejátszania. Sok srác erre nem tud, vagy nem akar ráérezni. Ők csak örülnek, hogy sajnálhatják magukat, mert a gonosz felszínes csaj megint lerázta. Azt nem értem, hogy akit 100-ból 100 nő elküld, az nem gondolkozik el azon, hogy lehet valamit rosszul csinál?
2013. júl. 16. 17:54
 24/35 anonim ***** válasza:

Szerinted?

Lehet, például nem tudja jobban csinálni....

A panaszkodással, meg a nők becsmérlésével nem értek én sem egyet éspedig azért nem, mert úgyse lesz jobb a helyzete és valószinü jobban se érzi magát majd utánna, hogy kibeszélte a dolgot és lek.rvázott valami csajokat.A keserüség sose megoldás egy jobb életre.

Persze a leszólitáson túl még van más is, de úgye nem mindenki ügyes, nem mindenki laza, vannak izgulósak.Ne felejtsük el, hogyha egy izgulósnak azt mondjuk, hogy ne izgulj, szedd össze magad, attól még nem oldodik fel.Általában ezek mélyebb dolgok. Nem tudom ha hallottál róla, de nagyon felkapott ez a csajozás suli a srácok körében.Szerencsétlenek(szerencsések) ráálltak arra is, csak müködjön már a dolog.Meg is értem őket, hogy frusztrálltak néha, hogy annyi erőfeszitést tesznek, hogy összejöjjön nekik és mégis kapják a sok kritikát, ami nem feltétlenül épitő kritika, inkább egy ilyen pökhendi, leértékelő stilusú...

Ez az én véleményem, lehet folytatni a vitát, de lehet egszerübb lenne, ha nem bantánánk annyit egymást, én szebbnek látnám ezt a világot, ha igy lenne.

2013. júl. 16. 18:07
 25/35 anonim ***** válasza:

De ha nem tudja jobban csinálni, akkor ezt be kell látni, és más módszerhez kell folyamodni.

A csajozási sulival egy baj van. Rengeteg srác, akinek nincs sikere azt hiszi, hogy elvégzi ezt a sulit, és onnantól kezdve ő lesz a Casanova, és naponta 100 nőt visz haza. De ez marhaság, viszont irányt adhat, és rávilágíthat, hogy mi az, amit alapvetően rosszul csinálnak. De az ilyen srácok többségénél felesleges akár tanácsot is adni, mert ők eldöntötték, hogy ők az emberi tökéletesség, változni nem hajlandók, azt várják, hogy majd a világ fog.

"Ez az én véleményem, lehet folytatni a vitát, de lehet egszerübb lenne, ha nem bantánánk annyit egymást, én szebbnek látnám ezt a világot, ha igy lenne." Ebben nagyon igazad van, csak ezzel az a baj, hogy szinte kiprovokálják azt, hogy bántsák őket. Néha az az érzésem, hogy mivel senki nem figyel rájuk, kiírnak egy egy ilyen csajokat gyalázó kérdést, mert tudják, hogy arra majd úgyis rárepül mindenki.

2013. júl. 16. 18:29
 26/35 anonim ***** válasza:

"De ha nem tudja jobban csinálni, akkor ezt be kell látni, és más módszerhez kell folyamodni. "

Persze, de adunk mi tanácsot nekik, vagy csak elvárjuk, hogy kiismerjenek minket? Az ismerkedés természetesebb kéne legyen, miért lett ebből egy nagy vizsga, hogyha nem teljesit elég jól akkor elbukott. A becsmérlést a csajok is szokták itt gyakorolni.Nekem a kérdező stilusa is ugyanolyan keserűnek tünik, mint mikor egy srác kiirja, hogy miért ilyen gonoszak, elútasitóak, úgyanúgy a csaj kiirja, hogy miért ilyen mulya,szánalmasak a mai pasik.Nem szabad sose egyoldalúan látni a dolgokat, legalábbis én ezt érzem ki az egészből.

2013. júl. 16. 18:38
 27/35 anonim ***** válasza:
most esett le a próbatételes magyar népmesék lényege... Ott se az első, második testvér kell a lánynak, hanem a harmadik... végülis addig lehet válogatni. Az első kettő vagy a próbákat nem állja ki, vagy elutasítást kap. A próbatételek, melyek által a hölgy szívét elnyerik, nem az "élet" próbatételei, hanem a nő cseleskedései, hogy meddig megy el érte a férfi, mire képes érte, mit tesz meg a kegyeiért. Mennyire furfangos, leleményes, kitartó, megbízható, állhatatos, de egyben türelmes, és előzékeny, fontosabb-e a célja (azaz a nő) neki mint saját maga - tudjátok, az a fektetett 8-asnyi tulajdonság és képesség, amit elvárnak tőlünk, csak azért, hogy kapjunk egy-egy ölelést, csókot, mert biza az olyan különleges dolog szerintük :D ... Nem veszik észre, hogy nem ők okozzák a legnagyobb élményt és örömöt a férfiaknak. (Bob Marley - No woman no cry!) Visszatérve a meséhez. A legvégén ott van a hétfejű sárkány, akinek mind a hét fejét le kell vágni. Nem rosszból, de minek a metaforája ez a szörny, ha nem a nőé. Vagy felfal, vagy megszerzed. Ki kell állni a házisárkány próbáit, kibírhatatlanságát tudni kell kezelni, de úgy, hogy ne is váljunk közben taplókká, férfivadállattá, de még épek és egészségesek is maradjunk, az idegeink se menyjenek tönkre, de még mindeközben eléggé kedvesek, odaadóak, szükségszerűen visszahúzódóak, de ha kell határozottak legyünk, de azt se túl nyilvánosan, de azért elég egyértelműen, hogy mindenkinek feltűnjön, de ugye ne annyira látványosan, de azért elsőre kivehetően.. o.o ... Szóval. Egyszerre kell hordanunk/levetve tartanunk a g*olyóinkat, mint egy skizofrén mókus mogyorószedéskor, hogy a kis hölgyeket kiérdemeljük, és néhanapján cukin mosolyogjanak ránk és ne az legyen az első mondatuk esténként, hogy fáj a fejem (hanem a második, mert az első az lesz, hogy Bébi, most inkább kéne hoznod nekem valamit fejfájásra).
2013. júl. 17. 06:33
 28/35 anonim ***** válasza:
Szóval a sárkányölés lényege, hogy öld meg a házisárkányt, de ne a nőt. Elég határozottam kell megölni a sárkányt, ahhoz, hogy ne keljen újra életre (mert akkor már nem férfi vagy, csak egy "mulya", aki nem való semmire, max arra, hogy felfaljon), de elég óvatosan ahhoz, hogy a nő ne sérüljön (mert akkor se férfi vagy, hanem bunkó, erőszakos pali)... Sokszor ezek a sárkányviadalok évekig eltartanak, vagy addig, ameddig a (házas)pár együtt van. Mindenki döntse el magának megéri-e.
2013. júl. 17. 06:45
 29/35 anonim ***** válasza:

Szépek ezek a mesék.Természetesen kiállja az ember a próbákat, hogyha egy olyan nőről van szó.A kérdés ha találkozik gyakran egy ilyen nővel a férfi, aki jelent annyi értéket, hogy kitartson a küzdelemben érte.Mert ha elpocsékolja az energiáját tucat lányra, akkor hamar energia hiánya lesz ...

Átlag férfi bizony sokat kell ismerkedjen, minden alkalommal 0ról kezdve meghóditsa a lányt, pedig lehet utánna kiderül, hogy nem is volt érdemes stb stb. Na de ez az élet, kell egy kis szerencse is hozzá.

2013. júl. 17. 16:49
 30/35 anonim válasza:
Hagyjátok már abba a dinnyézést! Én sem írom mindig le hogy elmegyek wc -re elmegyek boltba………… ez nem tartozik itt több tízezer emberre! Amúgy tényleg katasztrófálisk a fiúk!
2013. júl. 17. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!