Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mi a véleményetek a...

Csajok mi a véleményetek a mai fiúk férfiak ismerkedési szokásairól viselkedéseiről?

Figyelt kérdés
Néha szégyen már amit művelnek némelyik elég szánalmas mulya vagy éppen tolakodó,kevés a normális jóképű belevaló. Nektek milyen tapasztalatotok van rolók?
2013. júl. 16. 16:11
1 2 3 4
 11/35 ASOT ***** válasza:

Hát igazán mostanra érik meg, a Magyar termék így többnyire külföldi van csak,. de az is finom édes.

De a sárgadinnye az szinte mindenhol jó ha szereted :)

2013. júl. 16. 16:21
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen mulyák, pont úgy mint mi csajok. Sőt, a csajok nagyobb arányban gátlásosak, félénkek, úgyhogy mire jó ez a "hibáztassuk a pasikat a saját tökéletlenségünk miatt" hozzáállás?
2013. júl. 16. 16:37
 13/35 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy az álomkategória, azaz a "jóképű, belevaló" miért zárja ki alapból azt, hogy egy hapek "mulya vagy tolakodó legyen"... ez a kérdés csak fikázás... megsúgom, ha a fickónak lenne egy audija, lehetne mulya, tolakodó, csúnya... akkor is azt választanátok. :D a nők csak válogatni tudnak, mert azt hiszik, hogy minden férfi el van szédülve tőlük... szerintem egyre többen látnak át a nőkön...
2013. júl. 16. 16:40
 14/35 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz gátlásos lánynak lenni, hogy mulya pasikat lássunk. Én elég távol állok a visszahúzódótól mégis látok belőlük sokat, na persze nyomulósat is. De akkor is vannak normálisak :D :D

-hetes-

2013. júl. 16. 16:41
 15/35 anonim ***** válasza:

A sárgát annyira nem szeretem.:/ Hát igen, a görögre nem árt még egy kicsit várni, hogy errefelé is beérjen(mármint az igazi, amit nem nyomnak teli minden lével meg édesítővel).:)

Hetes: magamra vettem amit írtál a normálisakról..:D

2013. júl. 16. 16:46
 16/35 anonim ***** válasza:

"Nem kell ahhoz gátlásos lánynak lenni, hogy mulya pasikat lássunk."

Látni nem vétek, ők is látják a mulya csajokat. A gond inkább ott van amikor a másikat hibáztassuk, hogy ő miert nem olyan ahogy én elképzeltem a fehér lóvon a herceget. Lehet egyszerübb lenne elfogadni, hogy ő ilyen, a másik meg amolyan és kész. Illene még tükörbe is nézni néha, mi nők se vagyunk tökéletesek.

2013. júl. 16. 16:46
 17/35 anonim ***** válasza:

Én nem hibáztatok senkit,főleg hogy 3 éves boldog párkapcsolatban élek. A kérdező megkérdezte a véleményünket, amire voltam kedves válaszolni. Van elég hódolóm így is (ennek annyira nem örülök) így gondoltam leírom tapasztalataimat, hogy minél több véleményt kapjon a kérdező.

Sok a mulya pasi tény, nem tudom ebben hol van az általad vélt hibáztatás, van akinek ez jön be, van akinek más.

2013. júl. 16. 16:49
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Itélkező véleménynyilvánitás :

"a véleményem, hogy egyre gázosabb :/ és tényleg vagy mulya vagy tolakodó a többség"

Na meg a kérdező:

"

Néha szégyen már amit művelnek némelyik elég szánalmas mulya vagy éppen tolakodó,kevés a normális jóképű belevaló. "

A kérdező mehet reklamálni Istenhez, hogy miért nem küldött több jóképü pasit a közelébe, a rusnyák meg maradjanak csak otthon, ne rontsák el kedves kérdező közérzetét.A mulya pasasok maradjanak otthon, mert ilyen szar természettel nem méltók a minden jót kiérdemlő csajok kegyeire, a bunkók tényleg otthon maradhatnának. Sebaj, csak a ti kedvetekért, megbeszéljük a srácokkal, hogy csak a jóképüek és belevalóak szólitsanak meg titeket, a többi meg szépen költözzön egy lakatlan szigetre.

2013. júl. 16. 17:00
 19/35 anonim ***** válasza:

attól függetlenül, hogy neked nem tetszik az első véleményem én még fenntartom, hogy sok a mulya. Nem kell egyetértened velem.

nem értem mi ez a lakatlan szigetes hisztis, ha neked bejönnek örülj neki,mindenki mást preferál úgy tűnik a kérdező sem a mulya részét kedveli.

Kedves párom már vár, így eme eszmecserét sajnos be kell fejeznem, de egyébként gyanítom, hogy nem csaj vagy....

azért további szép napot! :)

2013. júl. 16. 17:04
 20/35 anonim ***** válasza:
Igen, ilyet csaj nem mondana, a csajok védik egymást :))
2013. júl. 16. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!