Csajok mi a véleményetek a mai fiúk férfiak ismerkedési szokásairól viselkedéseiről?
Hát igazán mostanra érik meg, a Magyar termék így többnyire külföldi van csak,. de az is finom édes.
De a sárgadinnye az szinte mindenhol jó ha szereted :)
Nem kell ahhoz gátlásos lánynak lenni, hogy mulya pasikat lássunk. Én elég távol állok a visszahúzódótól mégis látok belőlük sokat, na persze nyomulósat is. De akkor is vannak normálisak :D :D
-hetes-
A sárgát annyira nem szeretem.:/ Hát igen, a görögre nem árt még egy kicsit várni, hogy errefelé is beérjen(mármint az igazi, amit nem nyomnak teli minden lével meg édesítővel).:)
Hetes: magamra vettem amit írtál a normálisakról..:D
"Nem kell ahhoz gátlásos lánynak lenni, hogy mulya pasikat lássunk."
Látni nem vétek, ők is látják a mulya csajokat. A gond inkább ott van amikor a másikat hibáztassuk, hogy ő miert nem olyan ahogy én elképzeltem a fehér lóvon a herceget. Lehet egyszerübb lenne elfogadni, hogy ő ilyen, a másik meg amolyan és kész. Illene még tükörbe is nézni néha, mi nők se vagyunk tökéletesek.
Én nem hibáztatok senkit,főleg hogy 3 éves boldog párkapcsolatban élek. A kérdező megkérdezte a véleményünket, amire voltam kedves válaszolni. Van elég hódolóm így is (ennek annyira nem örülök) így gondoltam leírom tapasztalataimat, hogy minél több véleményt kapjon a kérdező.
Sok a mulya pasi tény, nem tudom ebben hol van az általad vélt hibáztatás, van akinek ez jön be, van akinek más.
Itélkező véleménynyilvánitás :
"a véleményem, hogy egyre gázosabb :/ és tényleg vagy mulya vagy tolakodó a többség"
Na meg a kérdező:
"
Néha szégyen már amit művelnek némelyik elég szánalmas mulya vagy éppen tolakodó,kevés a normális jóképű belevaló. "
A kérdező mehet reklamálni Istenhez, hogy miért nem küldött több jóképü pasit a közelébe, a rusnyák meg maradjanak csak otthon, ne rontsák el kedves kérdező közérzetét.A mulya pasasok maradjanak otthon, mert ilyen szar természettel nem méltók a minden jót kiérdemlő csajok kegyeire, a bunkók tényleg otthon maradhatnának. Sebaj, csak a ti kedvetekért, megbeszéljük a srácokkal, hogy csak a jóképüek és belevalóak szólitsanak meg titeket, a többi meg szépen költözzön egy lakatlan szigetre.
attól függetlenül, hogy neked nem tetszik az első véleményem én még fenntartom, hogy sok a mulya. Nem kell egyetértened velem.
nem értem mi ez a lakatlan szigetes hisztis, ha neked bejönnek örülj neki,mindenki mást preferál úgy tűnik a kérdező sem a mulya részét kedveli.
Kedves párom már vár, így eme eszmecserét sajnos be kell fejeznem, de egyébként gyanítom, hogy nem csaj vagy....
azért további szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!