Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs még barátom?

Miért nincs még barátom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés de már 16 éves vagyok nem volt még barátom és nem is csókolóztam soha amiért a hugom rendszeresen beszól-.-

Szerintem nem vagyok egy csúnya lány és mások szerint szép az arcom is, bár husis vagyok (160 cm 65 kg) ami szerintem sok. Csendes vagyok és nincs túl sok önbizalmam sem, lehet hogy ezért nem érdeklődik irántam senki ? Hogy tundék ismerkedni hülye fészes ismerkedéseken kívül? És lehet hogy a súlyom miatt is van ez ?

2013. júl. 16. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elmész barátnőiddel ide-oda, és mosolyogsz.
2013. júl. 16. 14:57
 2/11 A kérdező kommentje:
ez eddig még valahogy sosem jött össze :)) köszi a választ :D
2013. júl. 16. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Húgoddal ne foglalkozz, most éli olyan korszakát amikor ezek a dolgok úgymond vagányságszámba mennek. Ettől még nem vagy kevesebb tőle. A számokkal sincs probléma szerintem, és bár picit vastagabb lehetsz mint az átlag, szerintem ez az igazán vonzó :)
2013. júl. 16. 15:06
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi :) :D
2013. júl. 16. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Küldhetnél egy képet priviben hogy értékeljem a külsőd:D
2013. júl. 16. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Küldj képet priviben :)
2013. júl. 16. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Tényleg, szabadna esetleg meglesni? :)
2013. júl. 16. 15:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Ne képet kérjetek (ami érthető, hogy azt kértek) inkább adhatnátok tippeket hogy hol és hogyan lehet normális pasikkal ismerkedni :D
2013. júl. 16. 15:59
 9/11 anonim válasza:
Hát figyelj elmész a barátnőiddel ide oda esetleg strandra és akkor ha megtetszik egy fiú de nem mersz mondjuk odamenni hozzá vagy valami megkéred a barátnőidet illetve elmész velük néha lógni valamerre és akkor is egyszer csak akad valaki.
2013. júl. 16. 18:07
 10/11 A kérdező kommentje:
remélem előbb-utobb találok valakit :D köszi a tippet :D
2013. júl. 16. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!