Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ha egy srác mosolyog...

Fiúk, ha egy srác mosolyog rám, lehet, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Plázában információs pultnál dolgozik, úgyhogy sajna elég valószínű, hogy mindenkire rámosolyog, aki arra jár. Sokszor ugrom be abba a plázába, heti egyszer biztosan... Nem tudom, megismer-e, de mikor felé közelítek, mindig kedvesen mosolyog rám.

Egyszer kérdeztem tőle valamit, hogy hol van valamilyen üzlet, és válaszolt, meg minden, de nem flörtölt velem. Igaz, ott volt az anyàm is velem..

Gondoltam rá, hogy valamilyen ürüggyel odamegyek, dumálok vele, de ugye valószínű, hogy tetszem neki?

Vagy lehet, hogy tényleg tetszem neki, ezért mosolyog, de közben van barátnője?

Ti, srácok, szoktatok csak úgy mosolyogni csajokra?

2013. júl. 16. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Én szoktam, néha megvillantom a mosolyomat, de csak csajozási szándékból, ha ő is rám mosolyog, akkor lépek, és beszélek vele ;) 21f
2013. júl. 16. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:
promocióért bármit, az kérem jó marketimng.
2013. júl. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!