Lányok van kedvetek perverz (erotikus) dolgokról beszélgetni?
Figyelt kérdés
24/f2013. júl. 15. 16:37
4/10 anonim válasza:
Ma szärtäm egy jó nagy adagot. Nem az a könnyen kijövő volt, hanem kelett erőlködnöm is. De ami késett az nem múlott miután kilöktem egy nagy adagot, azután úgy f..stam, mintha spriccelnék. Majd kitöröltem a picsäm és mentem pihenni, közben élveztem, hogy nyugottan finghatok, nem kell aggódnopm, hogy bef..sok. Bár most érzem mintha egy-két szärcsimbók a seggszőrömön ragadt volna.
Lányok a nektek is segít a tanga visszatartani a szärást??
5/10 anonim válasza:
én parafadugót szoktam használni..de a kukoricacső se rossz...de a segbe felnyomott extra nagy tampon az igazi...csak akkor gáz ha durrantani kell....belülről robbansz föl..és a szádon jön ki az anyag.
7/10 anonim válasza:
milyen jó dolog is ez :P :D
..kiscsaj ha van kedved ismerkedni nekem is írhattsz ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!