13 éves fiúval beszélgetni, ismerkedni,13-15 Pest megyei lányok?
Figyelt kérdés
13-15 éves Pest megyei lányokkal ismerkednék :)2013. júl. 15. 01:41
1/15 anonim válasza:
13 évesen menj bárányokat számolni, ne a billentyűzetet csapkodd...
2/15 A kérdező kommentje:
ja valamit kifelejtettem: Felnőtt örökszűz gyökerek ne itt rizsáljanak, hogy mit kéne ennyi idősen csinálnom.
2013. júl. 15. 01:46
3/15 anonim válasza:
de vagány vagy kicsi :D de igaz menj inkább aludni :D te örök szűz leszel fiam mert itt akarsz csajozni... :D úgyhogy nem vóvó hanem menj csucsulni :)
4/15 A kérdező kommentje:
Ööö... nem ismersz és lehet ilyen díszb*zi hatást kelt amit írok de határozottan nem vagyok az. :D Átlagos 13 éves fiú vagyok, szeretek ismerkedni aludni meg nyáron nemigen szokásom fél 3 előtt :)
2013. júl. 15. 01:51
5/15 A kérdező kommentje:
(azért írok átlagost, mert ha jóképűt írok kapom az oltást ^^)
2013. júl. 15. 01:51
6/15 anonim válasza:
13vagy? Max 11-13 evessel baratkozz de meg raersz. De negondold h majd egy 15eves kikezd veled!
7/15 A kérdező kommentje:
Ömm.. nem vagyok az a kisfiús fajta, szóval miért ne :)
2013. júl. 15. 02:20
8/15 anonim válasza:
"örökszűz gyökerek" Mer te nem vagy az?
És hogy lehet egy 13 éves jóképű?Szállj már le a földre,az már alapból szánalmas ha itt akarsz barátnőt szerezni.
9/15 A kérdező kommentje:
Jól van, lehet menni a p*csába és nem itt pofázni. Tudod ez azért egy kérdés mert választ várok nem a l*fasz dumátokat, köszöntem.
2013. júl. 15. 21:33
10/15 anonim válasza:
Ó, drága kicsi fiacskám... Itt magyarázod 13 évesen a jóképűségedet? Az eszedet te is a s*ggedben hordod, kár hogy nem láthatjuk, mert a tojáshéj is ott van még rajta. De nem baj... Válassz egyet a két kezed közül, és foglald le magad, ahelyett, hogy másokat fárasztassz...
(és te még azt hitted, akkor foglak oltani, ha azt írod, "jóképű")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!