13 éves fiúval beszélgetni, ismerkedni,13-15 Pest megyei lányok?
Figyelt kérdés
13-15 éves Pest megyei lányokkal ismerkednék :)2013. júl. 15. 01:41
11/15 A kérdező kommentje:
Te meg 28 évesen menj ki az utcára és veszítsd el végre a szüzességedet.
2013. júl. 17. 02:47
12/15 anonim válasza:
vicces, 15 vagyok. Cuki vagy (nem jóképű! Csak cuki, mint a kisgyerekek)
13/15 anonim válasza:
Csak szólok.13 vagyok és neten ismerkedtem meg egy 15-éves lánnyal.Szóval bekaphatjátok
14/15 anonim válasza:
Na hali csak szolok én 16-17 éves lánnyal is voltam már úgy hogy neten ismerkedtünk de találkoztunk élőbe is és még utána is jártunk. És van egy lány aki 19 éves és hajt rám kicsit beteg de a kor télleg számít de nem ennyire az lenne gáz ha 30 éves lennék. Jah meg annyi hogy 13 éves vagyok :333
15/15 anonim válasza:
Nem a fiatalokat kellene cikizni hanem magatokat öreg szatyrók.. Csak itt udvaroltok mert élőbe már nem menne a dolog! :DDDD
Srácok oltsátok le csak a VÉN NÉPSÉGET Ők már lejárt lemezek . :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!