Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért akarnak itt a 12-15...

Miért akarnak itt a 12-15 évesek "csajozni" "pasizni"?

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 10:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én középiskolai tanárnak készülök, szerintem kétségbeejtő a helyzet...
2013. júl. 15. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért középiskolás korban már az előző generáció is érdeklődött a másik nem iránt...

12 évesen lehet hogy nem kéne még ezzel foglalkozni, de 14-15 évesen már teljesen elfogadható szerintem.

Az, hogy csajoznak és pasiznak, nem azt jelenti hogy 2 hét után orgiákat rendeznek...

Én ennyi idős koromban már alkalmi cigis voltam, ittam, buliztam, csajoztam, mégse lettem nikotin függő, alkoholista, drogos, stb.

2013. júl. 15. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Azok akik feltesznek olyan kérdéseket hogy 'valaki beszélgetni?' vagy hasonlók, az nem jelenti azt hogy csajozni vagy pasizni akarnak. Én is tettem már fel ilyen kérdést de eszembe se jutott hogy pasizzak.

Már ha erről szólt a kérdés. Ha nem akkor bocsánat nem szóltam :D

15/L

2013. júl. 15. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Én sem értem, és lehet én vagyok a prűd...de számomra kiakasztó...az hogy 15 évesen ismerkednek az nem...de az, hogy általános iskolában mik mennek...na attól égnek áll a hajam.

Én általános iskolás tanítónak tanulok, és így elég sok időt töltök a gyakorló suliban. Egy két tanítóval volt/van olyan bensőséges a viszony (hisz "majdnem kollégák" vagyunk :) ), hogy meséltek egy két dolgot, hogy mit csináltak a gyerekek...és nem is attól dobtam egy hátast, hogy felsőben cigit és piát visznek kirándulásra (na jó, ezen is elkerekedett a szemem), hanem hogy már alsóban miken jár az eszük, mi foglalkoztatja őket...

Így attól tartok én is, hogy ez már csak rosszabb és rosszabb lesz...:/

2013. júl. 15. 14:42
 15/17 anonim válasza:
mert unatkoznak mint én 12/f
2013. júl. 16. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert ez az a kor amikor ezzel kell foglalkozni :D ti talán nem voltatok tinik b+?:DDD
2013. júl. 29. 13:58
 17/17 anonim válasza:
15 éves kortól már lehet próbálkozni szerintem. Egyenlőre akkor még nincs szó semmi szexről, csak már kezdik felfedezni egymást, de mindenképp az általános iskola befejezése után ajánlott. Legalábbis nálam ez volt a tapasztalat.
2013. aug. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!