Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Béna de őszinte vs közhelyes...

Béna de őszinte vs közhelyes de jó szöveggel érdemes indítani?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok lányok, nők erről?

Tegyük fel dolgotokkal törődve odalépne hozzátok egy srác (tegyük fel, hogy a srác nektek tetszik, már csak azért, hogy ne kanyarodjunk el a témától) és próbálja kezdeményezni, pl elkéri a számotokat.

Lehetőség A)

Szia, ne haragudj, hogy megzavarlak de szimpatikusnak tűnsz nagyon, gondoltam idejövök bemutatkozni. Szívesen megismernélek, ha megadod a számod akár megbeszélhetnénk valami találkozót meginni egy valamit valahol esetleg.

Tehát ez inkább ilyen őszinte, nem rizsázik a srác inkább a lényegre tör.

Lehetőség B)

Mivel én inkább az első opciót tartom sikeresebbnek így ebbe nem is igazán megyek bele, mindenki hallott már ilyen netről v filmekből elcsórt csajozós dumákat.

Nem tudom ezek mennyire sugallnak magabiztosságot, de van egy ismerősöm aki ilyesmikkel próbálkozik és szintúgy sikeresen.

A kérdés szóval, melyik srác kapná meg a telefonszámod (mint ahogy hangsúlyoztam, tetszik neked az illető és nyitott vagy az ismerkedésre)

Kort írhattok, legalább jól átlátjuk mi fiúk:)

Ha valaki trollkodni jön ide, szabad ország azt csinál amit akar, de jól esne pár értelmes válasz ha már törtem magam a kérdéssel:D

#nők #bulák
2013. júl. 15. 00:12
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja ez lemaradt 15\f
2013. júl. 15. 00:13
 2/12 anonim ***** válasza:

A

de úgyis csak az számít, szimpatikus vagy-e. Ha nem, mondhatsz bármit...

2013. júl. 15. 00:13
 3/12 anonim ***** válasza:
az elsőt díjazom
2013. júl. 15. 00:14
 4/12 anonim ***** válasza:
"A", mert ha azt vesszük az az eredetibb, az tőled jön.
2013. júl. 15. 00:15
 5/12 szelena97 ***** válasza:
A) Egyértelmű, díjazom, ha valaki őszinte :)) 16/L
2013. júl. 15. 00:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeteket. :)
2013. júl. 15. 00:23
 7/12 anonim válasza:
hát ha tetszik, és nem süt a fejéről az ostobaság (hogy közhellyel jön), akkor mindkettő megfelel :D 17/L
2013. júl. 15. 00:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha egyébként is tetszik, akkor nem mindegy? :)

Amúgy C. Legyen kicsit "lopott", kicsit egyedi, és ha lehet, akkor valami vicces, vagy műveltségre utaló ismerkedős szöveg :)

2013. júl. 15. 00:57
 9/12 A kérdező kommentje:

Persze, akinél csak az számít, hogy a külső stimmeljen az esetben tényleg mindegy:)

De értem mit szeretnél mondani, nem belekötni akartam.

Igen, a C valóban jó ötletnek tűnik szerintem is. :)

2013. júl. 15. 01:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha módszereket akarsz megtanulni, melyik hatékonyabb a csajozás terén, akkor szerintem neked mind1 melyiket mondod. Semmi egyedi nincs benned, mert még a felszedős dumádat is lecsekkoltattad a GYAKORIKÉRDÉSEKEN. :D

Különben ha jó a kisugárzásod, akkor nem kell semmit mondanod, csak odaállsz a lány mellé, és mosolyogsz... elpirul, aztán illedelmesen bocsánatot kérve megkérdezed, hogy miként tehetnéd jóvá, esetleg egy pia mellett valamikor? (elérhetőséget elkérve, pás...)

2013. júl. 15. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!