Béna de őszinte vs közhelyes de jó szöveggel érdemes indítani?
Mit gondoltok lányok, nők erről?
Tegyük fel dolgotokkal törődve odalépne hozzátok egy srác (tegyük fel, hogy a srác nektek tetszik, már csak azért, hogy ne kanyarodjunk el a témától) és próbálja kezdeményezni, pl elkéri a számotokat.
Lehetőség A)
Szia, ne haragudj, hogy megzavarlak de szimpatikusnak tűnsz nagyon, gondoltam idejövök bemutatkozni. Szívesen megismernélek, ha megadod a számod akár megbeszélhetnénk valami találkozót meginni egy valamit valahol esetleg.
Tehát ez inkább ilyen őszinte, nem rizsázik a srác inkább a lényegre tör.
Lehetőség B)
Mivel én inkább az első opciót tartom sikeresebbnek így ebbe nem is igazán megyek bele, mindenki hallott már ilyen netről v filmekből elcsórt csajozós dumákat.
Nem tudom ezek mennyire sugallnak magabiztosságot, de van egy ismerősöm aki ilyesmikkel próbálkozik és szintúgy sikeresen.
A kérdés szóval, melyik srác kapná meg a telefonszámod (mint ahogy hangsúlyoztam, tetszik neked az illető és nyitott vagy az ismerkedésre)
Kort írhattok, legalább jól átlátjuk mi fiúk:)
Ha valaki trollkodni jön ide, szabad ország azt csinál amit akar, de jól esne pár értelmes válasz ha már törtem magam a kérdéssel:D
A
de úgyis csak az számít, szimpatikus vagy-e. Ha nem, mondhatsz bármit...
Ha egyébként is tetszik, akkor nem mindegy? :)
Amúgy C. Legyen kicsit "lopott", kicsit egyedi, és ha lehet, akkor valami vicces, vagy műveltségre utaló ismerkedős szöveg :)
Persze, akinél csak az számít, hogy a külső stimmeljen az esetben tényleg mindegy:)
De értem mit szeretnél mondani, nem belekötni akartam.
Igen, a C valóban jó ötletnek tűnik szerintem is. :)
Ha módszereket akarsz megtanulni, melyik hatékonyabb a csajozás terén, akkor szerintem neked mind1 melyiket mondod. Semmi egyedi nincs benned, mert még a felszedős dumádat is lecsekkoltattad a GYAKORIKÉRDÉSEKEN. :D
Különben ha jó a kisugárzásod, akkor nem kell semmit mondanod, csak odaállsz a lány mellé, és mosolyogsz... elpirul, aztán illedelmesen bocsánatot kérve megkérdezed, hogy miként tehetnéd jóvá, esetleg egy pia mellett valamikor? (elérhetőséget elkérve, pás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!