Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 18 éves lányon nem ciki a...

Egy 18 éves lányon nem ciki a vörös, vagy sötétebb rúzs?

Figyelt kérdés
utcára mondjuk. most nagyon bejönnek valamiért, ilyen kis pöttyös ruhával, tök retro :D vagy erről az jut eszetekbe, hogy biztos k*va?
2013. júl. 14. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne tedd :) esetleg egyszer ha valami különlegesebb buliba mész mittudomén farsangi buli, akkor öltözhetsz retró csajnak és akkor kipróbálhatod. :) lehet béna ötlet, de ne bizonytalanodj el magadban, nem tudjuk hogy nézel ki és nem tudjuk hogyan állna az a rúzs és a ruha neked.
2013. júl. 14. 21:22
 12/16 A kérdező kommentje:

háát, soha nincs errefele retrobuli :D de köszi azért:D

szerintem nem áll rosszul, nyaraláskor így nyomultunk hatan, 57%os kb szívrohamot kapott volna :D

2013. júl. 14. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Na ha szerzel még legalább 1-2 lányt akivel direkt így kiöltöztök máris mehettek bármilyen buliba is így ha véletlenül még nem is áll jól, akkor is ott vannak a "bajtársaid" :D Habár ha pesti vagy akkor végülis utcára is felveheted. Én vidéki vagyok és Pesten látok fura fazonokat, ott nem tűnnél ki túlságosan a tömegből :D
2013. júl. 14. 21:35
 14/16 A kérdező kommentje:

nem pesti vagyok :D csak amjd egyetemen szeptembertől

hát pont most lesz furcsán beöltözős partink :D de én utcára is gondoltam azt :D

2013. júl. 14. 21:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem konkrétan szexi a vörös rúzs, főleg egy világosabb bőrű lányon, dehát ez az én véleményem. 21F
2013. júl. 14. 21:47
 16/16 A kérdező kommentje:
igen a világosbőrüeken nagyon szép :D csak sajnos és nem vagyok az (se nem barna :()
2013. júl. 14. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!