Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ciki a vörös haj?
Figyelt kérdés
Lányok, szerintetek ciki a vörös haj fiunak? Ti mit gondoltok egy ilyenről?2012. ápr. 14. 00:00
2/33 A kérdező kommentje:
És ha az miért és ha nem miért? :D
2012. ápr. 14. 00:03
3/33 anonim válasza:
Vörös róka,vörös ló,vörös ember egy se jó!
4/33 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek a vörös szeplős csajok, ugyhogy szerintem biztos vannak csajok akik a vörös hapsikra buknak...
5/33 anonim válasza:
dehogyis..legalább nem mindennapi:)
6/33 anonim válasza:
sztem nem, ha amúgy is helyes vagy 21L
7/33 anonim válasza:
mutizz képet:))
kiváncsi vagyok!
amúgy modell pasik is vannak vörös hajúak, ha tudsz hozzá öltözni avgy bevan úgy vágva, az jól tud kinézni, bár lehet fiatal vagy még, és nem olyan a stílusod:)
a vörös hajról az angol/ ír pasik jutnak eszembe:)
24/nő
8/33 anonim válasza:
hát nem tom...én nem vagyok válogatós pasi téren, mármint abba hogy hogy néz ki...de valahogy a vörös hajtól kiráz a hideg...főleg ha mellette hypo fehér :D (mert szolis, vagy sima barna vöröset még nem láttam)...számomra ijesztő vagy nem is tudom pontosan...nekem nagyon nem oké...:)
de egyéni izlések :) lehet van akinek bejön...:)
L22
9/33 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!