Fiúk! Miért szeretitek jobban a kék szemű lányokat?
Figyelt kérdés
Nekem barnás-zöldes. Szerintem inkább sötétzöld. De ha egy csajnak kék szeme van, olyan világoskék rikító, akkor "váááóó, de szép szeme van". De miért? :)2013. júl. 14. 17:52
1/7 anonim válasza:
Nekem a te szemed is épp úgy tetszene. Túl agyaltad a témát.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem világos kékes-zöld (inkább kékes) szemeim vannak és nagyon szeretik :)
3/7 anonim válasza:
Nem tudom megmagyarázni, nálam ez az amitől azt mondom egy lányra, hogy szép és nem az, hogy mekkora melle vagy feneke van. Egyszerűen én ezt tartom szépnek és ennyi.
4/7 anonim válasza:
Mert az szép az szép akinek a szeme KÉK akinek a szeme fekete xD
na jól mondtam? :D
6/7 anonim válasza:
Nálam pont nem a kék a kedvenc, sőt, ritk a kékszemű lány, ai tetszene. A nagyon világoskék meg különösen nem jön be. Mondjuk nekem meg kékeszöld szemeim vannak, lehet emiatt. :D
7/7 anonim válasza:
én leszarom kb milyen a szemed :D de azért meg szoktam nézni csak úgy, egy idő után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!