Komolyan igaza van az itt levő csajoknak, akik a saját nemükre azt mondják, hogy szinte mindegyikük pénzvadászó r*banc?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
én is észrevettem hogy rengeteget számít a pénz a nőknek de nem tudatosult bennem hogy ennyit
komolyan ennyire kihaltak a rendes csajok, a hölgyek ?
2013. júl. 14. 12:46
1/6 Froncsi válasza:
Én ismerek normális nőket is, szóval cáfolnám, hogy kihaltak :)
Amúgymeg a pénz helyett inkább a külsőre mennek a mai fiatalabb csajok (mekkora izmai vannak a pasinak)
2/6 A kérdező kommentje:
de tényleg elég kevés van belőlük..
2013. júl. 14. 12:54
3/6 anonim válasza:
Hát senki se szeretne a híd alatt aludni... Az persze gáz, hogy ha egy nő csak a gazdagokra hajt vagyis a pénzre.
4/6 anonim válasza:
Tudod az a baj, hogy az internet rettentő kétélű dolog. Felkerül minden ellenőrzés nélkül, és az olvasó azt hiszi el, amit maga is igaznak hisz. Százezren írták már, hogy nem az számít. Egy valaki ezt írta, és most igazolva érzed magad?
5/6 anonim válasza:
A pénz tényleg fontos tényező egy kapcsolatban, de nem minden.
Ezt én a saját káromon tanultam meg. Soha nem voltam olyan, aki a pénzéért van valakivel stb. és ezzel mondjuk úgy, hogy ezzel már nem egy pasi élt vissza elég csúnyácskán. Értsd. átestünk a ló túloldalára és már kb. én fizettem mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!