Miért olyan nehéz találni egy olyan férfit, aki jokepu, es intelligens is? Vannak ilyenek?
" Haat..megmondom oszinten,hogy ebben az
orszagban en meg egyel nem
talalkoztam...Kint kulfoldon viszont... :)"
Én sem láttam még magyarországon jó nõt, és olyat sem szinte egy-két kivétellel aki ne lett volna k.rv@. :D
Mindenhol így ismernek benneteket!
nem kell általánosítani, külföldön sem kell elájulni senkitől, ott más, de ez most lényegtelen
amúgy vannak, de ha nem találsz, akkor nem az igényeiddel van gond,
amúgy Te az egész országot ismered és bejártad férfi után? minden elismerésem N
" Kérdező, ezt a kérdést komolyan gondolod?"
Persze, hogy igen!
Ez egy repedtsarkú kopaszbetûs olcsó provokátor.
Sok értelemre ne számíts! :D
Két kérdés: az intelligenciát érzelmi, vagy lexikális szinten gondoltad? (ha lexikális szinten, akkor sok srácot ismerek, aki mellé helyes is!)
Természetesen érzelmileg érett emberek (nemtől függetlenül) nem sok van, szóval kitartó keresést kívánok!
És itt nem kell mutogatni, hogy a pasik, vagy a nők terén milyen a felhozatal. Egyértelműen siralmas, de ez ne tántorítson el attól, hogy ismerkedj, ismerkedj, ismerkedj!!! Előbb utóbb találkozni fogsz velem is. :D (nahjó ez csúnya vicc volt :D) 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!