Srácok, nektek tetszenek az ilyen stílusú lányok?
akik nem hordanak cicanadrágot, sem mély dekoltázsú felsőket felpolcolt mellekkel, az arcukat nem takarja 3kg smink. hanem jobban szeretik a laza sportcipőket, a normális nadrágokat, a lenge, laza pólókat-ujjatlanokat, és általában csak szempillaspirál van rajtuk, vagy az se, ja és semmi bizsu. mindezt igényesen, összeválogatott darabokkal teszik, szóval nem igénytelenek. mi a véleményetek ezekről a lányokról? zavarna titeket, h nem áll be a sorba,pl a felkontyolt hajjal, meg a push-up os melleivel?
15/L
Kedves Kérdező! Vannak fiúk,akiknek ez jön be, de eddigi tapasztalataim szerint a fiúk jobban szeretik a dekoratívabb lányokat.Szögezzük le először is,hogy attól, hogy valaki dekoratív és szeret öltözködni,attól még nem egy p*csa.Csak azért mondom mert én is ilyen vagyok,sminkelni is szoktam,de nem 3 kg-t és a mellemet sem nyomom fel. Az ilyen lányok már nem abba a kategóriába tartoznak,amiről én beszélek és azok tényleg csak egy dugásra jók egy estére.Amúgy azért szeretik a fiúk az ilyen lányokat, mert a fiúk szeretik a lányos lányokat. Szeretik a szoknyákat, a magassarkúkat,a szépen ápolt hosszabb körmöket.Valószínűleg azért mert ezek hozzátartoznak a nőiességhez. Meg nekem volt barátom azt mondta még,amikor erre rákérdeztem, hogy olyan jó ezeket a kis részleteket szemügyre venni egy nőn :) Szerinte így egy lány olyan mint egy műalkotás.Részletgazdag és szépen elrendezett.
Tehát a fiúk többségében a "jó összhatású" lányokat szeretik, azért is,mert őket könnyebb észrevenni. Aki beleolvad a tömegbe azt nehezebb, ezt nem sértésnek szánom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!