Szerintetek így még lehet esélyem komoly párkapcsolatra?
Én míg fiatalabb koromban bunkó paraszt voltam (meg is jegyezték gyakran) elég jól tudtam válogatni a csajok közül, mert érdekeltem őket. Most így felnőtt fejjel megjavultam és normális lettem, már nem is kellek a kutyának se.
Úgyhogy azt javaslom, hogy palástolt a jófiú voltodat.
Legelőször is dobd fel magad!! Fiatal, gyönyörű nő vagy, tele energiával, előtted az élet! Utazz, kirándulj, láss világot, ismerkedj meg emberekkel, kultúrákkal, vagy csak tedd azt ami boldoggá tesz. Menj el egy fürdőbe, egy masszázsra, kényeztesd magad, amíg jól esik. Ha feltöltődsz, sugárzol és hidd el nincs szexibb egy magabiztos nőnél! ;) Menj társaságba, ne zárkózz be, mert az az ami a lehető legrosszabb. Nem vagy elkésve még semmivel sem, de most már neked kell lépni. :) Ne félj kinyilni, és ha van valaki a láthatáron csak bátran! Nem létezik hogy ezek után senki se figyeljen fel rád! :)
Sok sikert! Csal pozitívan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!