Uristeen! Nagyon félek most fogok csókólozni először és nagyon félek. Ez mindenkinél így van? Nagyon gáz hogy félek? Valaki légyszi mondjon valami nyugtatót!
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 18:54
3/12 anonim válasza:
Pontosan mitől félsz? A csóktól? És hány éves vagy?
4/12 A kérdező kommentje:
15
2013. júl. 12. 18:58
5/12 anonim válasza:
Szerintem inkább izgulsz, nem? :)
6/12 Banderasz094 válasza:
Mindenkinél igy van,többnyire:)Én spec a bnőmet mikor megláttam majdnem elájultam ugy féltem hogy mi lessz xD :)
7/12 anonim válasza:
nem kell félni
mégis mi a legrosszabb ami történhet? hogy elsőre nem megy olyan jól, de attól még a barátod nem fog kiszeretni belőled vagy ilyesmi
amúgy szerintem az emberek előtte csak max izgulnak
8/12 anonim válasza:
3. vagyok, szerintem nem gáz és csak izgulsz hogy mi lesz, de ebben nincs semmi ijesztő csak hagyd magad sodródni az árral és ha a fiú idősebb vagy tapasztaltabb akkor majd ő 'vezetni' fog, és sokan mások is izgulnak e miatt elvégre ez az első, de nincs mitől félned
9/12 anonim válasza:
Ez olyan aranyos, mindig az én első csókom jut eszembe az ilyen kérdések kapcsán. :D
Nem kell félned, én úgy gondolom, elrontani nem lehet (max. nem olyan lesz, mint vártad.). :D Szóval nincs mitől aggódnod, csak hajrá. :D
10/12 anonim válasza:
Nyugi!!! Régebben én is tartottam tőle, de ott abban a pillanatban minden kétség és izgalom elszállt, egyszerűen csak nagyon vágytam rá és kívántam a fiú csókját, így nagyon jó is volt.
Ne izgulj, ha olyan sráccal történik, aki fontos neked, akkor jó lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!