Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 2012 novemberében találtam...

2012 novemberében találtam meg a párom itt az oldalon. Kell szégyellnem magam mert szinte nem is kellett küzdenek?

Figyelt kérdés

Az a sztereotípia van, hogy az attól valaki igazi férfi, ha meg kell küzdeni a nőért.

Én szinte telefonszámcsere után beszélgettem és összejött a kapcsolat.

2013. júl. 12. 18:29
 1/6 A kérdező kommentje:
bocs küzdenem
2013. júl. 12. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nincs is ilyen sztereotípia :D
2013. júl. 12. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább örülj. :D
2013. júl. 12. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

miért kéne szégyellned?

ha összejött, örülj neki

2013. júl. 12. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit is szégyellnél? Hogy sikerült összejönnöd valakivel, akivel szeretitek egymást, őszintén? Hogy azért szeret, aki vagy, és nem csak valami megjátszás után "egye fene, próbáljuk meg" alapon jön össze veled? Szerinted?
2013. júl. 14. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Na jó hát komolyan az eszem megáll. Örülj, hogy összejöttél valakivel. Komolyan ezen akarsz problémázni ? Ne legyél már buta. Nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak. Nem érdekes, hogy mi a sztereotípia, vagy hogy mások mint mondanak. Tetszettetek egymásnak és összejöttetek, ez ennyire egyszerű.

Bocs ha egy nagyon picit indulatos voltam, de én évek óta nem tudok párkapcsolatot egy nővel kialakítani és majd beledöglök a magányba. Ezért akadtam ki.

2013. júl. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!