Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Cuki, aranyos, alacsony fiú...

Cuki, aranyos, alacsony fiú vagyok, szégyellnem kéne magam vagy van lány, aki szerint így is lehet hozzám vonzódni?

Figyelt kérdés
Mármint tetszettem már lányoknak, de nem vagyok boldog, mert csak olyan lányok mutatták ki nyíltan a tetszésüket, akik nekem nem eseteim vagy távol éltek tőlem. Plusz még az is zavar, hogy voltak jelek, főleg a múltban, amikor gyakrabban és több fiatal tini lánnyal kerültem össze akár a buszon, akár a suliban, amikből olyan jelek jöttek, hogy talán tetszettem mrá nekem tetsző lányoknak is. Gondolok itt a hajpiszkálásra, szemezésre, vagy, hogy utánam hátrafordult a lány és mosolygott, vagy hogy csak elsétáltam a lány előtt és mosolygott. Az a baj, hogy túl rondának érzem magam és semminek, nem emrek nekem tetsző lányoknál már próbálkozni sem, mióta sok lány rondának nevezett. Bár tudom, hogy aki ilyen szívtelen az egy nagyszájú, buta, felszínes lány többnyire, de attól még rosszul esett és valószínűleg őszinte is volt és igazából rondának tartott. Bár van, aki szerint ez egy teszt, de szerintem ők nem teszteltek, főleg, akik még tiltottak vagy töröltek facebookon például. Szóval teljes a zavar, mert sok-sok szép lánytól jöttek a jelek, hogy ronda vagyok, viszont van a másik oldal, néha szép lányok is, bár inkább csak azok, akik nekem nem eseteim, akik meg helyesnek tartanak. Nem érzem, hogy jogom lenne amúgy szép barátnőhöz, nem is akarok ilyen tökéletes barátnőt, csak egy olyat, aki nekem tetszik és rendes, szerethető személyiségre és akinek én is bejövök persze. Vagy túl nagy kérés ez? Lehet nincs jogom semmilyen barátnőhöz?
2013. júl. 9. 19:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
menj és sírj a sarokban
2013. júl. 9. 19:27
 2/15 anonim ***** válasza:
LOL Cuki :)
2013. júl. 9. 19:28
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
szimplán kasztráld magad!
2013. júl. 9. 19:32
 4/15 anonim ***** válasza:

"Lehet nincs jogom semmilyen barátnőhöz?"

nincs hát!

5/15 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el, de a legelső kérdést és az utolsót igen.

"Lehet nincs jogom semmilyen barátnőhöz?"

B A R O M S Á G.

Szedd össze magad.

Majd jön magától.

Lehet várnod kell rá.

De még tini vagy, előtted az élet.

6/15 anonim ***** válasza:
89%

Szia :)

engem érdekelsz írj :)

7/15 xKakashix ***** válasza:
94%

Míg végigolvastam a szöveget akaratlanul is ilyen kis homár hangot képzeltem el. xD

Bocs, de annyi ilyet olvastam már hogy kifogytam az ötletekből.

Amúgy az milyen kérdés, hogy nincs jogod semmilyen barátnőhöz?

Mindenkinek van joga barátnőhöz, csak van akinek könnyebben megy és van akinek nehezebben, ez az élet rendje.

2013. júl. 9. 19:33
 8/15 anonim ***** válasza:

Mutatnál egy képet? :)

16/L

2013. júl. 9. 19:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy, Imi!
2013. júl. 9. 19:38
 10/15 rémuralom ***** válasza:
Már nem azért, de azt, hogy cuki meg aranyos vagy-e, azt nem te döntöd el.
2013. júl. 9. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!