Mit tegyek, hogy több esélyem legyen ilyen helyzetekben? (Többi lent)
16 éves fiú vagyok és eléggé le vagyok lombozva. Elöljáróban fontos, hogy nem vagyok magas(173-4cm), ráadásul vékony csontozatú, de most épp elkezdtem gyúrni, meglátom mi lesz.
A problémám az, hogy sorra kosaraznak ki a lányok, pedig nem vagyok rossz srác. Mondják, hogy külső megfog belső megtart. Gondolkoztam, hogy lehet, hogy nekem az első rész miatt nem jön össze semmi. Nem vagyok csúnya, csak valahogy minden lány talál nálam jobbat szinte (eddig egy bnőm volt). Igazából sokszor nem is az, hogy kikosaraznak csak simán már megszoktam, hogy nemet mondanak (4-5. lánynál tartok) és meg se próbálom, mert a hülye is látja, hogy csak barátként, valami aszexuális lényként tekintenek rám.. Lehet, hogy most fogok kapni 'puhány' és ilyesféle megjegyzéseket, de elégge össze vagyok törve emiatt, amit amúgy nem mutatok ki még a barátaimnak sem, és csak gyűlik a feszültség. Bármiféle tanácsot hozzáállásban, konkrét dologban, mit tegyek, hogyan tegyek elfogadok, és nagyon megköszönném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!