Huszonéves srácok! Ti megnéznétek az utcán és oda is mernétek egy ilyen lányhoz menni ismerkedés céljából?
köszönöm a válaszokat!
mindig tudtam, hogy valójában a zárkózottságom nem is annyira nagy probléma, inkább a fogak. igen, de egyhamar nem lesz rá annyi pénzem, hogy meg tudjam csináltatni, mivel a pótlás kb. 200.000Ft-ba is kerülhet, ha nem többe. igazából rosszul fogalmaztam, mivel már csókolóztam 20 évesen egy sráccal, meg ölelgetett is. Tudom, hogy most azt fogjátok mondani, hogy tiszta hülye voltam, hogy kiírtam ezt a kérdést, mivel van egy srác, aki most 20 évesen figyelt fel rám, és szerelmes lett belém annyira, hogy a találkozás után, ahol csókolóztunk is, (ez kb. 3 hónapja volt) még mindig szeret és nem tud elfelejteni. Persze nem kérdeztem tőle, hogy őt zavarja-e a fog, de a beszélgetésekből azt vettem ki, hogy ő a belsőt nézi, a viselkedésemet. Mindegy most nem akarom kifejteni bővebben a vele való kapcsolatomat, de a lényeg annyi, hogy mindig nagyra teszem a mércét fiúk terén és aki külsőleg nem jön be, nem nagyon tudom megszeretni. Vagy lehet, hogy megtudnám, ha mernék vele találkozni és nem csak neten keresztül beszélgetnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!