Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszonéves srácok! Ti megnézné...

Huszonéves srácok! Ti megnéznétek az utcán és oda is mernétek egy ilyen lányhoz menni ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
20 éves a lány, még soha nem volt semmilyen kapcsolata fiúkkal, mivel rettentő zárkózott, félénk és gátlásos. Külsőleg sokan mondják rá, hogy szép az arca, csinosan öltözködik, és karcsú alkatú, azonban a fogai egy kiskori baleset miatt elől letörték és genetikai okok miatt kettő nem nőtt ki, ezért nyitott szájjal soha nem mer mosolyogni, mert szégyelli. Tervezi persze, hogy ha lesz rá pénze megcsináltatja. Egy kívülálló, aki csak a külsejét látja nem érti miért nincs egy ilyen szép lánynak még barátja vagy sokan azt hiszik, akik csak megnézik, hogy tuti van neki. Még barátnői sincsenek, mert a suliban sokan csúfolták a zárkózottsága miatt. Szóval az emberi kapcsolatai nem nagyon vannak, csak a családja.
2013. júl. 11. 21:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

mindig tudtam, hogy valójában a zárkózottságom nem is annyira nagy probléma, inkább a fogak. igen, de egyhamar nem lesz rá annyi pénzem, hogy meg tudjam csináltatni, mivel a pótlás kb. 200.000Ft-ba is kerülhet, ha nem többe. igazából rosszul fogalmaztam, mivel már csókolóztam 20 évesen egy sráccal, meg ölelgetett is. Tudom, hogy most azt fogjátok mondani, hogy tiszta hülye voltam, hogy kiírtam ezt a kérdést, mivel van egy srác, aki most 20 évesen figyelt fel rám, és szerelmes lett belém annyira, hogy a találkozás után, ahol csókolóztunk is, (ez kb. 3 hónapja volt) még mindig szeret és nem tud elfelejteni. Persze nem kérdeztem tőle, hogy őt zavarja-e a fog, de a beszélgetésekből azt vettem ki, hogy ő a belsőt nézi, a viselkedésemet. Mindegy most nem akarom kifejteni bővebben a vele való kapcsolatomat, de a lényeg annyi, hogy mindig nagyra teszem a mércét fiúk terén és aki külsőleg nem jön be, nem nagyon tudom megszeretni. Vagy lehet, hogy megtudnám, ha mernék vele találkozni és nem csak neten keresztül beszélgetnék vele.

2013. júl. 12. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!