Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találok egy nyelvpie...

Miért nem találok egy nyelvpiercinges lányt sem?

Figyelt kérdés

Egy bevállalós nyelvpiercinges lányt keresek, aki benne lenne egy csókban. Nem kell tovább menni.

Nekem is van nyelvpiercingem, és nagyon vonz a gondolat, hogy milyen lehet, egy szintén nyelvpc.sel csókolózni :)

szinte bármit megadnék ha egyszer össze tudnák hozni egy ilyen csókot. :)

22/F

2013. júl. 11. 19:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22 évesen komolyan ide jössz ezt megkérdezni? Nézz el olyan körökbe, ahol ez gyakoribb, ismerkedjetek, több is lehet annál a csóknál...
2013. júl. 11. 19:54
 2/19 anonim ***** válasza:

Mert nem keresed.

Honnan tudjuk,hogy miért nem találsz?

kevés van belőlük

Vagy erre a kérdésre pl mi a jó válasz?

2013. júl. 11. 19:56
 3/19 A kérdező kommentje:

nekem nemkell több első körben.

csak kérdezem, hogy miért ilyen visszafogott rengeteg lány manapság.

lassna már a körömfesést is csak keveseken látni...pedig az is nagyon vonzó nekem :)

2013. júl. 11. 19:56
 4/19 anonim ***** válasza:
mert béna vagy.
2013. júl. 11. 19:57
 5/19 A kérdező kommentje:
nemtudom...azért kérdeztem :D
2013. júl. 11. 19:57
 6/19 A kérdező kommentje:

béna?!

bár mondjuk találtam, de azért egy kövér nő fhuuu nekem nembejövős....(irreálisan kövér volt)

2013. júl. 11. 19:58
 7/19 anonim ***** válasza:
68%

Mérlegeltem, és arra jutottam, hogy egy ajak pc-val jobban járok, mint egy nyelv pc-vel.

Szóval bocsi. De a körmöm fekete.:DD

2013. júl. 11. 20:01
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Azért visszafogott vki, mert nem csináltat ilyen idiótaságokat, mert baromi ronda? Hát kössz, akkor inkább vagyok visszafogott és a barátom is legyen ilyen réééém unalams és visszafogott
2013. júl. 11. 20:04
 9/19 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőmnek van, meg tetkója is, és igen, jelentősen bevállalós csajról van szó, nagyon vagány. A leírtak alapján minden gond nélkül benne lenne egy sima csókban veled, tuti az esete lennél (főleg ha van fültágítód és kockás ingben jársz).

Egy a gond (legalábbis számodra): vajdasági, így nem hiszem, hogy nagyon közel tudnál kerülni hozzá...

2013. júl. 11. 20:11
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nincs pc-m, de minden vágyam egy ilyen sráccal smacizni.
2013. júl. 11. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!