Miért nem találok egy nyelvpiercinges lányt sem?
Egy bevállalós nyelvpiercinges lányt keresek, aki benne lenne egy csókban. Nem kell tovább menni.
Nekem is van nyelvpiercingem, és nagyon vonz a gondolat, hogy milyen lehet, egy szintén nyelvpc.sel csókolózni :)
szinte bármit megadnék ha egyszer össze tudnák hozni egy ilyen csókot. :)
22/F
Mert nem keresed.
Honnan tudjuk,hogy miért nem találsz?
kevés van belőlük
Vagy erre a kérdésre pl mi a jó válasz?
nekem nemkell több első körben.
csak kérdezem, hogy miért ilyen visszafogott rengeteg lány manapság.
lassna már a körömfesést is csak keveseken látni...pedig az is nagyon vonzó nekem :)
béna?!
bár mondjuk találtam, de azért egy kövér nő fhuuu nekem nembejövős....(irreálisan kövér volt)
Mérlegeltem, és arra jutottam, hogy egy ajak pc-val jobban járok, mint egy nyelv pc-vel.
Szóval bocsi. De a körmöm fekete.:DD
Egyik barátnőmnek van, meg tetkója is, és igen, jelentősen bevállalós csajról van szó, nagyon vagány. A leírtak alapján minden gond nélkül benne lenne egy sima csókban veled, tuti az esete lennél (főleg ha van fültágítód és kockás ingben jársz).
Egy a gond (legalábbis számodra): vajdasági, így nem hiszem, hogy nagyon közel tudnál kerülni hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!