Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkedik ilyen hülyén...

Miért viselkedik ilyen hülyén ez a pasi?

Figyelt kérdés

Általában bejövök kb minden pasinak, már nem azért mondom, de tényleg ez van. De van egy srác, aki nagyon megfogott, a múlt héten együtt voltunk egy házibuliban, és végig vele voltam szinte, viszont ő egyáltalán nem közeledett, de amikor lesmároltam, akkor azt mondta hogy jó volt, bár kicsit meglepődött.. (megkérdezte valaki a társaságból) aztán viszont továbbra sem csinált semmit, egyáltalán nem reagált a közeledésemre,pedig én próbálkoztam, mindig leültem mellé meg simogattam az arcát meg ilyesmik, de semmi reakció... majd egyszer csak lelépett, pedig kértem hogy maradjon...

Mit jelent ez az egész?

2013. júl. 11. 19:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy csak megijedt valami miatt? vagy túl nyomulós voltam de amúgy bejövök neki?
2013. júl. 11. 19:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is tudok olyan lányt, akivel jó volt csókolózni, mégsem jönnék össze vele soha... Az hogy jól csókolsz, nem jelent többet annál, hogy jól csókolsz, nem kell női módon kombinálni, és azon agyalni, hogy ennek vajon milyen alternatív jelentései lehettek. Nem jössz be neki, finito.
2013. júl. 11. 19:36
 13/18 A kérdező kommentje:
de ő eléggé félénknek tűnik egyébként... tényleg ennyire semmi mást nem jelenthet ez, csak hogy nem jövök be neki?:(
2013. júl. 11. 19:44
 14/18 anonim ***** válasza:
annyira kíváncsi vagyok, légyszi mutass egy képet
2013. júl. 11. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
lehet egy kicsit könnyűvérűnek tart mivel gyorsan lesmároltad, viszont ő nem ilyet keres?
2013. júl. 11. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Úgysem mutat képet, minek képért sírni, meg egyáltalán mit számít az :D

Igen, 99%, hogy ha ennyi mindent csináltál, akkor nem jössz be neki. Egyszerűek vagyunk, mint a faék, nem kell ennyire túlkombinálni.

2013. júl. 11. 19:50
 17/18 anonim válasza:
Szia! Írj nekem, én segítek! :) Amúgy lehet, hogy bántotta valami, és rossz kedve volt, akármi lehet, nem biztos, hogy nem tetszel neki. Keresd fel, és kérdezd meg tőle, hogy most akkor mi a helyzet.. :)
2013. júl. 11. 19:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan lány aki tetszik mégse jönnék vele össze mert több f... fogott mint kilincset! 24f
2013. júl. 11. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!