Miért ismerkedik velem egy lány, ha George Clooney-ért
van oda?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal és megtudtam, hogy oda van George Clooneyért. Na most én nem vagyok egy szépség, így teljesen más vagyok, mint ez a színész, ha neki ilyen típusú pasik jönnek be, akkor miért ismerkedik velem?
Bizonyíték, hogy mennyire számít a kinézet, a vagyoni helyzet és az arcoskodás.
Belső értékek... Ugyanmár :D Megint megdőlt a tétel, hogy az olyanokkal akik rendesek csak "jobb híján" jönnek össze a csajok, de ha lehetőségük lenne automatikusan mennének tovább.
2013. júl. 11. 11:15
13/20 anonim válasza:
De ha mondjuk egy fiú írna itt olyat, hogy a mostani barátnőjét elcserélné Palvin Barbarára, akkor megnézhetné magát.
2013. júl. 11. 11:20
14/20 anonim válasza:
Hát igen "örök barátunk" a kettős mérce nem túl igazságos.
2013. júl. 11. 11:21
15/20 anonim válasza:
Aha és ezt te abból vontad le h EGY nő ide azt írta h lecserélné a párját. Akkor már az összes nő ilyen. Értem. Akkor én biztos ufó vagyok, mert én nem cserélném le a párom egy híres emberre. Egyrészt nem bírnám a hírnevet meg h rólam beszélnek, másrészt a párom az én másik felem. Mindent tudunk egymásról és kiegészítjük egymást. Semmi pénzért nem cserélném le őt. Még egy ilyen férfit akit ennyire szeretek és ennyire összeillünk, biztos nem találnék. Ezért nem kárpótolna a hírnév és a pénz.
2013. júl. 11. 11:22
16/20 anonim válasza:
Jó akkor a többség tenné meg. Mondjuk úgy saccperkábé 80%.
2013. júl. 11. 11:24
17/20 anonim válasza:
10es vagyok!
Ismétlen, találkoztam már és beszélgettem is vele! Sok tulajdonságát megismertem és nem több ember társaságában! Ezért tudom, hogy vele lecserélném. És nem az arcoskodás és a pénz miatt!!
Tetszik Channing Tatum is, de ôérte már nem adnám a pasim.
Azért nem minden a külsô!
2013. júl. 11. 11:37
18/20 anonim válasza:
Amíg nincs ló jó a szamár is :D majd ha George Cluni fel akarja szedni akkor lecserél :D
2013. júl. 11. 12:12
19/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy akkor kb. szinte mi itt mind ilyen elven fogunk tudni összejönni velük... Kár.
2013. júl. 11. 12:14
20/20 anonim válasza:
Mert imádja az Aston Martint is de csak Suzukira lesz lehetősége.
Én is imádom Anna Kournikovát de esélytelen, így másik csaj kell. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!