Miért ismerkedik velem egy lány, ha George Clooney-ért van oda?
Egy nőnek tetszhet több típusú pasi is. Nekem pl mint színész nagyon bejön Johnny Depp, Neil Patrick Harris (igen igen tudom h meleg, de attól jól néz ki), David Boreanaz. Már ők is teljesen máshogy néznek ki. A vőlegényem meg homlok egyenest más mint bármelyikük.
Biztos az sem hátrány h te nem csak ábránd vagy hanem elérhető.
Akivel én ismerkedek,az meg Johnny Depp-ért...még mák,hogy hasonlítok rá :P
Igazából nem,de ilyenen ne idegeskedj :)
Én meg Enrique Iglesiasért vagyok oda,de komoly kapcsolatom van. Persze a pasim nem hasonlít rá és mégis szeretem!
Az, hogy odavan egy híres emberért, csak egy dolog. Jóképû...,de azért ez nem azt jelenti,hogy a pasim nem az, csak ô mégis másképpen jóképû.
De ha jönne egy Igléziász klón aki jellemre kb. mint a mostani csávód, simán lecserélnéd, mi? :D
9es! Helytelenül írtad a nevét!
Tudod, már volt szerencsém találkozni és beszélgetni Enriqueval ..és ezért egy rá hasonlító ffira nem cserélném le a pasim, viszont az eredetiért igen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!