Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mégis miért van az, hogy nem...

Mégis miért van az, hogy nem találok egy értelmes srácot sem akivel jól érezhetném magam?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok nem akarok tökéletes kapcsolatot csak egy srácot aki foglalkozik velem, megnevettet és hasonló az érdeklődési köre az enyémhez, aki passzol hozzám. Hol vagytok értelmes, hosszabb beszélgetésre képes srácok? :DD
2013. júl. 10. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
:D Egyből jó éjt puszi egy napja sem ismerlek :DD mondjuk a kilincs jól hangzik :D
2013. júl. 10. 22:23
 42/63 anonim ***** válasza:
De egy órája már ismersz, az pont elég. Egyébként is jóképű, gazdag, humoros, intelligens fiatalember vagyok, és... izé... ja, hogy ez nem az én szövegem. De ha te nem adsz puszit, akkor én adok neked kettőt. Áll az alku? Mint a cövek.
2013. júl. 10. 22:27
 43/63 A kérdező kommentje:
:DD őrület észhez se térek és már át is ejtettél :DD
2013. júl. 10. 22:29
 44/63 anonim ***** válasza:
Legalább már látod, hogy meg tudlak nevettetni, és értelmes is vagyok, mert átvertelek. Te pedig ügyes vagy, mert megtaláltál. Nos, egyéb kérdés? Nincs? Nagyszerű. Várom a jutalmamat.
2013. júl. 10. 22:34
 45/63 A kérdező kommentje:
:DD Gyorsan lezárod a dolgokat..ha ez szóban történt volna nem hagytál volna szóhoz jutni így is csak kapkodom a fejem :DD
2013. júl. 10. 22:37
 46/63 anonim ***** válasza:
Ne kapkodd, elszédülhetsz. Mondjuk jobban hangzott volna, ha azt írod, hogy elcsavartam, de annak is eljön majd az ideje. Amúgy ugye neked is az érdeklődési körödbe tartozik a bicikliváz lereszelése robbanószer készítése céljából? Igen, gyerekkoromban túl sok MacGyvert néztem.
2013. júl. 10. 22:41
 47/63 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad? ez a kedvenc hobbim :DD az elcsavarásra még várhatsz :DD
2013. júl. 10. 22:43
 48/63 anonim ***** válasza:
Oké, holnapra kérek priviben egy minimum egy oldalas, fényképes bemutatkozó levelet, meg hogy hová mehetek érted egy szál vörös rózsával a kezemben.
2013. júl. 10. 22:45
 49/63 A kérdező kommentje:
:DD persze önéletrajzot is csatolok hozzá nehogy eltévessz, gondolod hogy ilyen könnyen megy egy szál vörös rózsa és a lábaid előtt heverek? :DD
2013. júl. 10. 22:46
 50/63 anonim ***** válasza:
ÉN VISZEK KÉT SZÁL RÓZSÁT!!
2013. júl. 10. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!