Csajok! Ez hátrányt jelent nálatok?
Figyelt kérdés
Én egy bezárkózott 18 éves fiú vagyok. Sose vtak barátaim, se bnőm. Nem járok el szórakozni, sajnos egész nyáron itthon vagyok, mert nincs kivel elmenni. Iszonyatosan ronda vagyok, szemüveges is és nem megy a barátkozás, mert eddig mindenhol csak piszkáltak.2013. júl. 10. 17:22
11/18 anonim válasza:
Én is őszinte vagyok már 27 éves fejjel! Elég nagy hátrány, főleg az, hogy ki sem mozdulsz. A legtöbb lány szeret kirándulni, sőt a legtöbb imád nyaralni. Ha te nem mész ilyen helyekre, mint a Balcsi, Velencei tó ahol nyüzsögnek a csajok, akkor sokat veszítesz. Ez lenen az első lépés. ezt még meg is lehet tenni, bár sokaknak nagy akaraterő kell hozzá. De a második lépést, hogy helyesebb pasi legyél, sajnos azt már nem ilyen egyszerű elérni. Szinte lehetetlen. A szemüveg egy pasinál szint mindig hátrány, le kellene venned. Az csak azokat öltözteti, akiknek karakteres vagy helyes az arca. Nem vonzó arcot, még jobban elrontja. Kezdj el sportolni és jól öltözni plusz sokat kell iszogatni, hogy jobban feloldódj. Barátkozósabbnak kellene lenned és kicsit nagyszájúbbnak, mert te is egyedül maradsz 25 felett, mint itt sokan. Ne tedd ezt.
12/18 anonim válasza:
72%-os, inkább csendben kellett volna maradnod! Mekkora kreatív vagy, komolyan.. -_- Te jó ég! (Menj a Balcsira, vedd le a szemüveged, mert az egy hapsinak se áll jól, többet kéne inni...) Pff.. 22/L
13/18 anonim válasza:
Tehát igazából az a nagy baj, hogy tanácsot sem könnyű adni. Ha megnézel egy ilyen Balaton Sound fesztivált vagy csak egy szimpla siófoki esti diszkós bulit, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a csajok 90% a helyes, magas srácokkal van a bulikban. Ezt pedig nem lehet elsajátítani, erre születni kell. Ők pedig még a helyesebbek között is a legdögösebbet, legbelevalóbbat keresik. Legyél gátlástalan, hátha egy csajnak ez be fog majd jönni.
14/18 anonim válasza:
Kedves 73%-os nem negatív vagyok, hanem objektív. Meg akarom kímélni a felesleges köröktől, a ronda elutasításoktól. Mert ha elmegy egy jobb féle buliba, akkor garantálom, hogy 10 ből 9 esetben nem ronda, szemüveges srácokkal, plusz ha még alacsony is, akkor még nagyobb a baj, kavarnak a lányok. Legyünk objektívek és valljuk be, hogy erről nem mesélni kell és áltatni a kedves kérdezőt, hanem neki is látnia kell a rideg valóságot.
15/18 anonim válasza:
ha valakinek nincsenek barátai akkor szerinted egyedül elmegy a Balcsira vagy Velencére? még ha el is megy eggyáltalán nem biztos, hogy tud magának csajt szerezni, hanem valószínűleg nagyon egyedül fogja magát érezni még a Balaton sound-on is mivel látja, hogy mások jól szórakoznak és szerelmes párokat amitől csak még depressziósabb lesz...
16/18 garage store válasza:
Keresse egy lány akivel wow-ozhatsz :) Beszljetek sokat és ha bejön találkozzatok az éltető napfényen... élőbe ugyse támad meg egy mob :)
17/18 anonim válasza:
17.42
De ha el sem megy, akkor még jobban rosszabbul fogja magát érezni, mert akkor meg sem próbálta. Amúgy én egyedül szoktam leutazni BAZ megyéből a Bacsira és ott is próbálkozom több kevesebb sikerrel.
18/18 anonim válasza:
Most komolyan? Erre szerintem te is tudod a választ. Mert az nem baj ha csúnya egy fiú de közbe mondjuk jó fej. De ahogy leírtad magad... ÓRIÁSI HÁTRÁNY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!