Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Me Gusta vagyok kérdése:
Lányok! Hátrányt jelent, nálatok ha a fiúnak, hátul lent van két lyukas foga?
Figyelt kérdés
Amugy ápolt fogam van, fehér nem büdös a szám. Belehetne tömni csak sokáig tartana, míg betömik. ahogy mondták másfél óra, azt mondta az orvosom. De zavar titeket lányok, vagy tömessem be ?2012. febr. 3. 07:42
1/14 BlackSword válasza:
Szerintem sűrgősen válts fogorvost... Nekem is tömték már fogamat, de nem volt több, mint 10 perc... És minél tovább húzod annál több időbe kerül...
2/14 anonim válasza:
Tömesd, nem azért mert zavaró, hanem mert egészségügyileg fontos.
3/14 anonim válasza:
kb 15 perc. De ne csináltasd meg. Kb egy év múlva úgyis futva mész, hogy húzzák ki. Mert akkor már nem lehet betömni. De legalább tovább nem lesz vele gond.
4/14 anonim válasza:
Csináltasd meg minél hamarabb, mert nagyobb baj lesz és esetleg ki kell majd húzni. Nem véletlenül tömi be a fogorvos a lyukas fogat.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Inkább el megyek betömni :D
2012. febr. 3. 08:02
6/14 BlackSword válasza:
Egyébként elől van, vagy hátrébb???
7/14 A kérdező kommentje:
Hátul a legutolsó
2012. febr. 3. 08:40
8/14 anonim válasza:
Szerencsédre a lókupecekkel ellentétben a nők nem a fogazat vizsgálatával kezdik az ismerkedést.
9/14 BlackSword válasza:
Ohh, akkor még a jobbik eset... Ha kérsz zsibbasztót, akkor két szórás, és semmit nem fogsz érezni az egészből...
10/14 anonim válasza:
2-es vagyok. Tudd, hogy az utolsókat nem tudják pótolni. Ne járj úgy mint én, 19 évesen a seregben anno 3 hátsót húztak ki (mert ott nem tömtek).
Amit sosem tudtak pótolni. Most 60 múltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!