Hogyan flörtöljek?
Figyelt kérdés
Ha pl. valami közlekedési eszközön vagyok, vagy utcán, stb, hogyan flörtöljek? Nem egyszer kerültem olyan szituációba, hogy egy helyes srác engem bámult, én meg ijedten-félősen-nem tudva, mit kell csinálni a földet kezdtem nézni.14/L2013. júl. 10. 13:22
3/7 xKakashix válasza:
Nézz vissza rá, szemezz vele egy picit, mosolyodj el és fordulj el. Tudni fogja, hogy mi a szitu. :D
4/7 anonim válasza:
Domboritsd ki a melled, csucsoritsd a szad, szopogasd az ujjad.
5/7 anonim válasza:
Nem kell egyből flörtölni ha rád néz egy srác. Nézz vissza rá, mosolyogj, és ha van bátorsága hozzá akkor odamegy hozzád beszélgetni. Nyilván ő fogja felhozni az adott témát, szóval fogsz tudni miről beszélni ;) de ha külön a flörtölés érdekel akkor írj privit, és segítek. 15/f
6/7 xKakashix válasza:
Ember ne adj már neki ilyen tanácsokat xD
Nem ribi, egy 14 éves lányról beszélsz :D
7/7 anonim válasza:
Kimész nyugatiba, és felszállsz a monori vonatra. ott álltalában flirt-ök közlekednek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!