Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért utálnak a fiúk? Sajna...

Miért utálnak a fiúk? Sajna nem tudom a választ és ezért tettem fel.

Figyelt kérdés
Budapesten élek,kedvenc filmem a vasember,szeretem a tekkent (ps2-re) odavagyok a princ of persia-ért-bár nincs sok alkalmam játszani...-zenében a gépzenéért nem vagyok oda de azért van amit imádok,és a rock sem áll távol tőlem,de általában poppot hallgatok.(three days grace, tankcsapda, linkin park,aljas kúszóbab :) )(útálom a 1 Directiont,justint,és sp-t).ovasni is szeretek,és szerintem azért van egy csepp humorom, és tömegcsaj sem vagyok.hamarosan most töltöm a 14-et és nem értem hogy mi bajuk a fiúknakvelem...?!!
2013. júl. 10. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mert gyerekesek. Én is ilyen csaj vagyok nagyjából. Szeretek psezni, szeretem a Tekkent, rockot hallgatok... Olvasni mostanában nem szoktam, inkább gamelek pc-n. Vagy konzolon.

És egyátalán nem vagyok fiús... :) Nyugi, ne változz meg, ne legyél idióta tömegribi, akikért a fiúk odavannak. Én is találtam párt, és nem egy jelentkező akadt. Szeresd, amit szeretsz, és ne szégyelld! ^^

16/L

2013. júl. 10. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nincs veled baj, ha idősebb lennél, tuti hajtanék rád, nem vagy átlagos csaj :)

19/F

2013. júl. 10. 10:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy utálnak? Azért mert nem volt már 25 pasid mint a többi korodbeli leányzónak?:D
2013. júl. 10. 14:07
 14/14 A kérdező kommentje:
nem,azért hiszem azt mert 2 volt eddig 9-10 éves koromban...
2013. júl. 10. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!