Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szeretnek a pasik általába...

Mit szeretnek a pasik általában? Mit tegyek, ha nehezen ismerkedem? 16L

Figyelt kérdés
Nincs nagy sikerem az ellenkező nem körében. Visszafogott,kedves,megértő lány vagyok,de azt veszem észre ez nem ér semmit:/ a beképzelt,bunkó és kétszínű csajoknak miért van nagyobb sikerük? Mit tehetnék,hogy ismerkedjek?

2013. júl. 9. 20:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
azok a csajokat is csak azok a rozsaszin polos hereszorito gatyás hajlakozott fiuk szeretik,nekem is nehéz ismerkedni az elenkező körben mert nem lehet megálapitani hogy milyen személyiség.egy lányban az a fontos hogy kedves legyen és nyitott.az ismerkedás sok fajta modon történhet,vagy ezen a honlapon vagy facebook vagy az utcán is bár az nehezebb egy kicsitirj privátott ha kell egy kis segitség talán tok segiteni ^^17/f
2013. júl. 9. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom,hogy ne változz meg..

Az eredménye az lesz,hogy olyan párt találsz magadnak idővel aki magadért szeret!

2013. júl. 10. 00:13
 13/14 Trauboy válasza:
Hu én téged kereslek! :) Dobj egy privit! :)
2013. júl. 12. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdés is azt bizonyítja, hogy ahogy vannak magukat sikertelennek érző fiúk a világban, akiknek sehogy "nem jön össze" ugyanúgy vannak a másik oldalon is.

A fiúk ugyanannyira sokszínűek, mint a lányok. Van aki ezt, van aki azt szereti. Ökölszabály, hogy ha egy hasonló mentalitású párt keresel magadnak, akkor olyan helyen keress, ahol hozzád hasonlóak vannak. Ha visszahúzódóbb vagy, akkor például ne próbálj annyira buliban ismerkedni.

2013. júl. 12. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!