Mit szeretnek a pasik általában? Mit tegyek, ha nehezen ismerkedem? 16L
Járj ki a belvárosba, szemezgess, mosolyogj arra aki tetszik. Nem kell ezt túlgörcsölni, ha úgy érzed akár te is odamehetsz valakihez (szolidan).
Járj olyan helyekre, ahol köztudottan a fiatalok "gyülekeznek"/lógnak. Itt is van ilyen nem egy. Plusz még ezernyi lehetőség van, csak nem kell rágörcsölni.
Azért mert ilyen idősen általában csak divat kapcsolat ,hogy elmondhasd van valakid
de ne változz én pont az olyanokat kedvelem mint te :)
"Legyél jó nő, az a legfontosabb manapság.."
Hát előszöris attól függ kinek jó...
Tegyük fel, hogy megy az utcán egy fullos csaj, akivel mindenki lefeküdne.. Nekem például ez nem tetszik, mert 70% esély van arra hogy.. na érted a lényeget.. Vannak olyanok, akiknek nem ezek a "mindenkivel lefeküdnék" típusú nagyon jó csajok jönnek be..
én sem vagyok egy könnyű eset de nem azért mert esetlen vagyok hanem mert kissé különc. Jeleket kell küldeni annak aki tetszik, ki kell nyilvánítani a tetszésedet.
Borsodi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!