Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valaki aki szívesen...

Van valaki aki szívesen társalog velem itt? Könyvekről?

Figyelt kérdés
L/- Külföld

2013. júl. 8. 23:35
 31/94 anonim ***** válasza:
az volt az egyik animémbe O.O
2013. júl. 9. 00:03
 32/94 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el, pedig elkezdtem egyszer. Pusztán a köré épült előítéletet ismerem, miután gyilkos lesz az olvasójából. Emiatt kezdtem el, de nem fogott meg. Volt anno egy könnyebb "ponyva" amit olvastam: Északi fény/Aranyiránytű volt az első rész, netán ismered?
2013. júl. 9. 00:06
 33/94 anonim ***** válasza:
Zabhegyező szerintem értelmetlen az meg nem igaz hogy gyilkos leszel azt csak azért mondják mert John Lennon-t amiatt a könyv miatt ölte meg az a féleszű!
2013. júl. 9. 00:08
 34/94 A kérdező kommentje:
hát... én semmit nem ismerek... -_- én is azért olvastam el, mert láttam egy dokumentumfilmet John Lennon halálának történetéről...
 35/94 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy előítélet....
 36/94 anonim ***** válasza:

Hohó, Nietsche... mintha valaki puszta jószándékból közvetlen közelről az arcodba ordítana... imádom.

Amúgy a Zabhegyező kimondottam egy bizonyos korosztályban olvasható, utána már élvezhetetlen. Na, elmúlik az életérzés, meg minden, 14-15 évesen jó, utána már nem az igazi (mint a Gépnarancs).

2013. júl. 9. 00:09
 37/94 anonim ***** válasza:
Ne bánkódj, szinte sosem egyeznek az olvasmányaim más emberekével, feltehetőleg én vagyok a ludas:)
2013. júl. 9. 00:09
 38/94 A kérdező kommentje:
Hát én nem véltem magamon öngyilkossági hajlandóságra utaló jeleket XD... egy délutánra jó volt... volt valami a nyers humorban az egyszerű nyelvezetben, ami megfogott... bár...
2013. júl. 9. 00:11
 39/94 anonim ***** válasza:
#39 És hány év van mögötted, már ha megosztod velünk? Én olvastam több mindent is Nietzschétől, de úgy éreztem a Zarathustránál, hogy ehhez a 17 évem még kevés.
 40/94 anonim ***** válasza:
#36* Magamra nem hivatkozok, nem vagyok megbízható:D

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!